Bedankt voor je feedback

Hiermee kunnen we je (in de toekomst) nog beter van dienst zijn.

Lees onze laatste blogartikelen

  •  
    We vroegen 30 van onze Quest4-professionals (ICT zzp’ers) naar hun reactie op het ‘nieuwe’ thuiswerken tijdens corona. Het thuiswerken tijdens corona (en in een hittegolf) zorgt in ieder geval voor een nieuwe kijk op de eigen werkhouding en efficiëntie. Het geeft daarnaast ook een frisse blik op hiërarchie, managament-skills en..
  •  
    Quest4 is leverancier ICT-professionals bij de Rijksoverheid, voor een nieuwe mantelovereenkomst vanaf begin augustus. Het gaat om de inhuur van ICT-professionals voor het Ministerie EZK (Economische Zaken en Klimaat) en het Ministerie LNV (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit).Ben jij een ICT-professional, zzp'er/freelancer en (binnenkort) op zoek naar een nieuwe opdracht? Lees..
  •  
    Marco en Winhold werden geïnterviewd door RTL-Z voor het programma 'De Barometer'. Ze laten onder andere zien hoe ze kandidaten persoonlijk voorbereiden op het selectiegesprek."Er wordt vaak voorbijgegaan aan het menselijke aspect; wij zien vaak dat het om transacties gaat. En dat vinden we jammer. Mede daarom zijn we van..

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden