Blog

 •  

  Bedankt voor een geweldig 2019!

  Wij wensen u een succesvol 2020!Team Quest4     
 •  

  Modelovereenkomst wordt vervangen voor Zelfstandigenverklaring

  Zelfstandigenverklaring wat is het? De wetgever heeft in de wettekst verduidelijkt wat de zelfstandigenverklaring is: ‘een verklaring van een werkverstrekker en een werkende dat zij willen dat de rechtsgevolgen van een geldige zelfstandigenverklaring (…) ten aanzien van de loonbelasting, de inkomstenbelasting, de premie voor de volksverzekeringen,..
 •  

  Moet je als interimmer de tariefindicatie volgen?

  Onderstaand artikel   op basis van de analyse van planetinterim geeft een verschuiving weer in tarieven en dat opdrachtgevers lang niet altijd een reel tarief voorstellen. Binnen de overheidsmantels is dat vaak ook het geval. Deze mantel worden vaak voor 4 jaar afgesloten met vaste tarieven..
 •  

  Kabinet stelt opnieuw handhaving zzp-wet uit

  De periode waarin niet wordt opgetreden tegen overtreding van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (Wet DBA) is verlengd tot 1 januari 2020. Opdrachtgevers en zzp'ers krijgen tot die tijd geen boetes of naheffingen als ze onbedoeld met verkapte dienstverbanden werken.De Wet DBA moet duidelijkheid geven..
 •  

  Sta jij open voor een leuke functie op basis van Deta-Vast?

  Ben jij in Zuid-Holland op zoek naar een uitdagende opdracht als:Firewall & Network engineer Enterprise Architect IT Technical Architect Testspecialist Scrummaster Network engineerNeem dan snel contact op met  Marco Buitenhuis  06-29602668 hij vertelt je hier graag meer over.
 •  

  Nieuwe Arbeidswet gaat 1 januari 2020 in

  De Eerste Kamer heeft ingestemd met het wetsvoorstel Arbeidsmarkt in balans (WAB). Dit betekent dat werkgevers per 1 januari 2020 te maken krijgen met nieuwe regels voor ontslag, flexwerk en WW-premies.Doel van de WAB is om het aantrekkelijker te maken werknemers in vaste dienst te..
 •  

  Quest4 racecircuit Zandvoort

  Vrijdag 28 maart zijn wij met het hele Quest4 recruitmentteam naar het racecircuit van Zandvoort geweest om opnames te maken voor onze website en social media. Wij leggen met ons recruitmentproces de analogie met Formule 1.  Aspecten als snelheid, competitie, samenwerken, toewijding, voorbereiding, training, informatie..
 •  

  Beschikbaar voor opdrachten als Business Consultant/ Product Owner / Scrum Master

  Medio Maart komt onze gewaardeerde collega Désirée na 1 jaar in opdracht weer beschikbaar voor een nieuwe mooie uitdaging in de regio Amsterdam en omstreken. Met een passie voor proces management en de drijfveer om de huidige situatie voor zowel Business als IT te optimaliseren, zoekt..
 •  

  Evaluatie Quest4 Professional

  Evaluatie eerste 5 maanden van onze Q4-Professional bij de belastingdienst bespreken we lekker in de buitenlucht.Ook interesse om via ons op een leuke opdracht aan de slag te gaan hou onze website in de gaten (meld je aan voor de Job Alert en mis geen..
 •  

  Nieuwe privacy wetgeving zegen voor kandidaten

  Vanaf 25 mei 2018 is de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing en geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Ook binnen onze branche, de arbeidsbemiddeling, vraagt dit de nodige aanpassingen in de processen en werkwijzen van detacheringsbureaus, werving- & selectiebureaus en brokers.Persoonsgegevens, lees..

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Wordt gevonden door Quest4

CV aanbieden