Blog

 •  

  Quest4 racecircuit Zandvoort

  Vrijdag 28 maart zijn wij met het hele Quest4 recruitmentteam naar het racecircuit van Zandvoort geweest om opnames te maken voor onze website en social media. Wij leggen met ons recruitmentproces de analogie met Formule 1.  Aspecten als snelheid, competitie, samenwerken, toewijding, voorbereiding, training, informatie..
 •  

  Beschikbaar voor opdrachten als Business Consultant/ Product Owner / Scrum Master

  Medio Maart komt onze gewaardeerde collega Désirée na 1 jaar in opdracht weer beschikbaar voor een nieuwe mooie uitdaging in de regio Amsterdam en omstreken. Met een passie voor proces management en de drijfveer om de huidige situatie voor zowel Business als IT te optimaliseren, zoekt..
 •  

  Jij staat centraal!

  Het searchen en selecteren van de juiste kandidaat Dat is waar het primair bij recruitment om gaat. om in korte tijd vertrouwen te winnen en een basis te leggen voor duurzame samenwerking kan alleen met toewijding en mensgerichte benadering. Want jij staat centraal !    
 •  

  Quest4 wenst iedereen een fijne kerst en een succesvol 2019!

 •  

  Evaluatie Quest4 Professional

  Evaluatie eerste 5 maanden van onze Q4-Professional bij de belastingdienst bespreken we lekker in de buitenlucht.Ook interesse om via ons op een leuke opdracht aan de slag te gaan hou onze website in de gaten (meld je aan voor de Job Alert en mis geen..
 •  

  Nieuwe privacy wetgeving zegen voor kandidaten

  Vanaf 25 mei 2018 is de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing en geldt voor alle organisaties die persoonsgegevens verwerken. Ook binnen onze branche, de arbeidsbemiddeling, vraagt dit de nodige aanpassingen in de processen en werkwijzen van detacheringsbureaus, werving- & selectiebureaus en brokers.Persoonsgegevens, lees..
 •  

  Een dierbare van jou is ziek en de dagen zijn geteld. Hoe wens jij dat deze periode gaat verlopen?

  We kennen waarschijnlijk allemaal wel iemand in onze naaste omgeving die aan de ziekte kanker is gestorven of op dit moment aan deze ziekte lijdt. Het is een zware tijd voor zowel de patiënt als voor de dierbaren. Sommigen hebben het geluk te kunnen genezen,..
 •  

  UWV: Banen voor ’t oprapen

  Goed nieuws voor wie net werkloos is geraakt: kersverse WW’ers profiteren optimaal van de aantrekkende arbeidsmarkt.Daar staat tegenover dat de baankansen voor langdurig werklozen – minstens een jaar zonder emplooi – uitermate slecht blijven. „Dat eerste WW-jaar is echt een psychologische drempel”, zegt Rob Witjes,..
 •  

  Minder werknemers bezorgd om behoud van hun baan

  Steeds minder werknemers maken zich zorgen over het behoud van hun baan. In 2016 was 24 procent van de 15- tot 65-jarigen in loondienst hier bezorgd over.Vóór de economische crisis, in 2007, maakte nog 16 procent van de werknemers zich zorgen. De bezorgdheid over baanbehoud..
 •  

  Nederland in top 5 EU-landen met meeste tijdelijke contracten

  In Nederland werkt 20,6% van de werknemers op tijdelijke basis. Daarmee staat Nederland binnen de EU in de top 5 van landen met de meeste tijdelijke arbeid.Dat meldt Eurostat, het Europese bureau voor Statistiek, dat dinsdag cijfers publiceerde over uitzendwerk en tijdelijke contracten in de..

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht