Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

Mis het niet: t/m 15 mei korting op online cursus Scrum, ITIL en Prince

Benut je extra tijd goed en investeer in een online cursus Scrum, ITIL4 en PRINCE2. Je krijgt nog tot en met 15 mei € 80,- korting op vier online cursussen.

De cursussen zijn van het Nederlandse trainings- en opleidingsinstituut Lagant. Lagant krijgt maar liefst een 8,4 op review-site Springest dus je kunt zeker zijn van de kwaliteit van je cursus.

Korting op online cursus Scrum, ITIL4 en PRINCE2:

>> Lees snel verder: Alle informatie over de cursussen en de actie

Investeer in jezelf met een online cursus

Bij Quest4 krijgen we veel vragen van professionals en zzp’ers over het effect van de corona-crisis op: inkomen, wijzigingen in (arbeids)rechten en plichten, scenario’s voor de toekomst.

Daarnaast bespeuren we ook hier en daar al voorzichtige positieve reacties. Sommige zzp’ers zijn bijvoorbeeld al bezig met reflectie. En dat is niet vreemd, want er is opeens tijd om na te denken over je ambities. Je hebt ruimte om stil te staan bij vragen zoals: ben ik tevreden met mijn werk? Zit ik op het juiste pad in mijn loopbaan?

Eén ding is altijd goed voor je loopbaan: investeren in je persoonlijke ontwikkeling.

Wij geloven er sterk in dat je je ambities beter kunt realiseren als je in je kracht staat. Dus investeer je tijd in dingen die bij jou passen. Blijf jezelf ontwikkelen. En daar willen we alle zzp’ers en andere ambitieuze professionals van Nederland een handje bij helpen.

>> Lees ook: Omscholen tijdens de coronacrisis?

(Foto: Bongkarn Thanyakij via Pexels)

Geplaatst op 12 mei 2020 om 15:59

Deel dit verhaal:

Inschrijven Job Alert


Je ontvangt beschikbare opdrachten van Quest4 in je mailbox, gebaseerd op de door jou geselecteerde functiegroepen. We verwerken je persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden