Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

Quest4 racecircuit Zandvoort

Quest4 raceauto beschikbaar gesteld door Bleekenmolen

Quest4 raceauto beschikbaar gesteld door Bleekenmolen

Vrijdag 28 maart zijn wij met het hele Quest4 recruitmentteam naar het racecircuit van Zandvoort geweest om opnames te maken voor onze website en social media. Wij leggen met ons recruitmentproces de analogie met Formule 1.  Aspecten als snelheid, competitie, samenwerken, toewijding, voorbereiding, training, informatie en focus zijn zaken die zowel bij Formule 1 als bij recruitment bepalend zijn voor succes. De coureur is bij ons de kandidaat die wij (het team) ondersteunen om de opdracht (race) zo goed mogelijk te vervullen zodat de opdrachtgever (sponsor) tevreden is. Bleekenmolen stelde voor deze dag een mooie wagen ter beschikking die wij mochten gebruiken voor de verschillende scenario’s.

Quest4 recruitmentteam relaxed

Quest4 recruitmentteam relaxed

Fantastisch weer

Het weer was fantastisch, de crew zat voor de opnames nog even lekker ontspannen voordat wij van start gingen. Het was best wel spannend! Voor de opnames hadden wij maximaal 1 uur op het circuit omdat er dan pauze was en er niet werd gereden. Gelukkig hebben wij een goed op elkaar ingespeeld team van professionals die goed weten wat ze moeten doen. Voor deze dag waren er drie mensen bezig met het maken van foto’s en video content. Jizri had zijn drone meegenomen, Fulko zijn filmcamara en Chris zijn fotocamara’s, aan materieel dus geen gebrek.

Chris onze fotograaf neemt een closeup

Chris onze fotograaf neemt een closeup

Het circuit was deze dag gereserveerd door de stichting HARC, Historische Auto Ren Club waarbij men zowel met als zonder een race licentie het circuit op kon. In vier verschillende groepen werd er gereden in de categorieën gewone moderne auto’s zonder rolkooi, niet licentie-houders met race auto’s, licentiehouders met race auto’s, maar ook de monoposto’s. Vlak voor de pauze was er nog een stevige discussie hoe we de drone gingen inzetten en vanaf welke positie we precies gingen filmen. Welk shot is nu het mooiste, hoe staat de zon vanaf welke hoogte want we hebben maar 1 uur en het moet er in één keer goed opstaan. Nadat André, de Marshall, het circuit vrij had gegeven en de finishvlag aan ons overhandigde gingen wij het circuit op om onze shots te schieten.

Quest4 discussie opname drone racecricuit Zandvoort

Quest4 discussie opname drone racecricuit Zandvoort

Vanaf de control room werd alles goed in de gaten gehouden, want veiligheid staat bij deze mensen wel op nummer 1. Het was een geweldige dag, waar wij allemaal enorm van hebben genoten. Nu gaan wij al het materiaal verzamelen om de juiste content te selecteren. Namens Quest4 willen wij de stichting www.harc.nl, Arthur, Don, Melvin, Fulko, Jizri en Chris enorm bedanken voor hun bijdrage en het faciliteren van deze geweldige dag.

Controle room racecircuit Zandvoort Quest4

Controle room racecircuit Zandvoort Quest4

 

 

 

 

Bekijk hier de racetrailer gemaakt door Fulco welke een impressie geeft van de dag.

 

Deel dit verhaal:
Winhold Bartelink

Geschreven door:

Winhold Bartelink

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Wordt gevonden door Quest4

CV aanbieden