Detachering van tijdelijke IT professionals

Quest4 helpt al ruim 18 jaar organisaties met het zoeken en vinden van de juiste ICT professionals, zodat zij waarde kunnen toevoegen aan organisaties. Wij geloven dat organisaties met de juiste professionals (in termen van kennis, kunde en de ‘cultural fit’) in staat zijn om tot ongekende hoogte uit te kunnen groeien om de ambities te realiseren.

Door een duurzame relatie met uw organisatie aan te gaan krijgen wij een goed beeld van de cultuur en de behoefte stelling (gevraagde kennis en kunde). Wij houden persoonlijk contact met professionals en kunnen hierdoor de verbindende schakel zijn om hiermee een duurzaam meerwaarde voor uw organisatie te leveren

Quest4 onderscheidt zich van zijn concurrenten door ook na plaatsing van betekenis te blijven. Wij zorgen ervoor dat ingezette professionals door persoonlijke begeleiding optimaal kunnen performen. Door waarde toe te voegen aan professionals kunnen zij extra waarde toevoegen aan uw organisatie.

Afspraak maken

Achievements

  • Contracttransitie Ministerie van Economische Zaken op inhuurplatform.
  • Opzetten inhuurplatform ICT-mantel Ministerie van Landbouw.
  • Inhuurdesk Politie opgezet en ingericht door één van de partners.
  • Binnen diverse mantels in de afgelopen jaren meer dan 100 professionals gedetacheerd.
  • Binnen de overheid (Rijk, Provincie, Gemeentes en decentrale overheden) de afgelopen jaren meer dan 1.000 professionals gedetacheerd.

Werving en Selectie

U wilt snel de beste medewerkers vinden, u wilt zelf een dienstverband met deze medewerkers aangaan, u zoekt een oplossing op basis van no cure no pay en u zoekt een specialistische ICT bureau?

Al meer dan 18 jaar helpen wij organisaties met het zoeken en vinden van de juiste medewerkers. Wij hebben de overtuiging dat organisaties dankzij de juiste medewerkers (in termen van kennis, kunde en de ‘cultural fit’) in staat zijn om tot ongekende hoogte uit te kunnen groeien om de ambities te realiseren. Daarnaast geloven wij dat iedereen de met de juiste baan gelukkiger is en door intrinsieke motivatie een aanwinst is voor elke organisatie. Wij zijn de verbindende schakel om uw organisatie en toekomstige medewerkers aan elkaar te verbinden.

Uw nieuwe collega hoeft niet meteen in vaste dienst. Kies voor detavast, zodat u en de medewerker elkaar eerst leren kennen tijdens een periode van detachering.

Afspraak maken

Uw voordelen

  • Ervaren recruitment team
  • Wij vinden snel de juiste medewerker
  • Wij beschikken over een groot netwerk
  • Transparante manier van werken
  • Flexibele contractvormen

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden