Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Freelancer / ZZP’er

Als freelancer / ZZP’er ga je uit van jouw eigen kracht, ambitie, pro-actieve houding en (flinke) dosis ervaring. Continuïteit is natuurlijk heel belangrijk en het vinden van een nieuwe opdracht is vaak tijdrovend. Quest4 kan jou hierbij helpen! Door je bij ons aan te sluiten kunnen wij jou actief begeleiden naar desgewenste opdrachten binnen onze vakgebieden ICT, Inkoop, Finance en HRM.

De juiste mensen op de juiste plaats inzetten middels detachering is onze belangrijkste missie en hierdoor creëren wij synergie. Quest4 verdiept zich intensief in de behoeften van de professional, opdrachtgevers en leveranciers.  Door inleving, toewijding en scherpe vraagstelling in het begin van het proces komen we tot de juiste en structurele oplossingen voor alle partnerships. Quest4 heeft een transparante en persoonlijke hands-on mentaliteit en gaat elke samenwerking en partnership aan op basis van toewijding. 

Wij beschikken over een omvangrijk netwerk bij toonaangevende opdrachtgevers in Noord-Holland en de Randstad. Wij bieden service aan commerciële bedrijven, non-profitorganisaties en Overheidsinstanties. Om snel op de hoogte te worden gesteld van mogelijk interessante ICT opdrachten kun jij je aanmelden voor de job alerts. Zodra wij een nieuwe opdracht hebben ontvangen en gepubliceerd ontvang jij direct een email indien de opdracht past in jouw vakgebied.

Naast de bemiddeling voor de opdracht regelen wij ook o.a.; de onderhandeling, begeleiding en voorbereiding intakegesprek, facturatie en incasso voor jou. Wij handelen volgens onze kernwaarden en willen binnen deze markt ons profileren door onze persoonlijke benadering kwaliteit in dienstverlening

Wat vragen we van jou?

  • Kennis en ervaring op HBO / WO werk- en denkniveau,
  • Professionele instelling,
  • Toegewijde mentaliteit, – Transparant, communicatief, organisatie sensitief en ondernemende instelling.

Quest4 moet te allen tijde in het bezit zijn van:

  • Actueel CV aangevuld met een motivatie
  • Overige zaken komen aan bod tijdens tijdens een intake gesprek
+


Contact opnemen

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden