Visie

Als gevolg van technologische vooruitgang en globalisering neemt de concurrentie van bedrijven toe. Organisaties moeten in de toekomst nog sneller kunnen meebewegen met de marktontwikkelingen om hun doelstellingen te halen. Steeds meer mensen krijgen ondersteuning van ICT-toepassingen zowel op hun werk als privé. Technologische trends volgen elkaar sneller op waardoor het voor organisaties moeilijker wordt permanent de juiste expertise in huis te hebben. Hierdoor zal de behoefte van een flexibele schil voor tijdelijk personeel binnen de ICT-branche toenemen.

De snel opvolgende ontwikkelingen binnen de ICT-branche zorgen ervoor dat meer professionals zich specialiseren. Mensen kiezen bewust voor projectmatig werken om relevante werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen zij voor meerdere organisaties van waarde zijn en dagen zij zichtzelf voortdurend uit. Door digitalisering is de arbeidsmarkt transparanter en toegankelijker geworden. Bij veel van deze oplossingen ontbreekt het menselijke aspect. Dit belang onderschrijft Quest4; het gaat immers om Human Capital.

Direct contact

 Bel ons: 020-8205031

 Mail ons: recruitment@quest4.nl

Missie

Helpen om ambities van IT-professionals en organisaties te realiseren!
Human Interest in Human Capital

Testimonials

Het is niet makkelijk om een transparant beeld of gevoel te creëren van je DNA. Wat anders dan de oprechte ervaring van de mensen met wie je samenwerkt kunnen dit beeld bekrachtigen.

Hier staan een  aantal testimonials van kandidaten die door Quest4 zijn geplaatst. Dit kan zijn op basis van werving & selectie, detachering freelancer of gedetacheerd en in loondienst bij Quest4. Lees hun ervaring en concludeer zelf.

Persoonlijk, professioneel en passievol!
Dat zijn de kernwoorden die bij mij naar boven komen als ik denk aan Quest4.  In februari 2018 belde Winhold Bartelink mij naar aanleiding van mijn CV op Linkedin. Hij zag een mooie kans voor mij bij een van zijn opdrachtgevers. Na een bijzonder plezierig intakegesprek met Winhold waarin ik heb aangegeven wat mijn wensen, vaardigheden en ambities waren ben ik na een kort sollicitatieproces ruim 15 maanden via Quest4 werkzaam geweest bij Holland Casino in diverse rollen. Als gedetacheerde heb ik ervaren dat alle medewerkers van Quest4 hierin een belangrijke rol spelen; van intake tot uitbetaling verliep allemaal vlot en professioneel. Bij vragen krijg je een duidelijk antwoord en indien je support nodig hebt, dan zijn ze er! Persoonlijk in de vorm van een luisterend oor, lieve kaartjes bij feestelijke gelegenheden op zakelijk of privé vlak en altijd de passie om voor zowel gedetacheerde als opdrachtgevers de beste professionele service te leveren!  Dit was mijn eerste ervaring met detachering en het team van Quest4 is de juiste factor tot succes gebleken.

Désirée Meijne-Schmit

 

Fijne werkgever met oog voor de medewerker

‘Beschikbaar voor een nieuwe uitdaging’ gaf mijn LinkedIn voor het eerst in ruim 20 jaar aan. Binnen een aantal dagen verscheen er een interessant bericht in mijn berichten box van Winhold Bartelink .
Beste Bianca, heb je misschien interesse in onderstaande opdracht? Nou, dat had ik zeker. Na telefonisch contact voelde ik gelijk dat het goed zat. Laten we afspreken en kennismaken was het voorstel, de klik was er. En ik had gelijk! Na onze eerste ontmoeting met een bak koffie, hadden we een plan. Er moest snel gehandeld en geschakeld worden, de deadline om in te schrijven op de opdracht bij Logius naderde. Gelukkig nam Quest4 de lead en binnen een aantal dagen kreeg ik bericht van Winhold. Yes!! Ik mocht op gesprek komen. Samen hebben we het gesprek goed voorbereid, mede daardoor had ik het gevoel dat ik de wereld aankon en dat straalde ik ook uit. Binnen twee weken na mijn eerste contact met Quest4, hadden ‘wij’ dat voelde nu eenmaal zo… de opdracht binnen geharkt en kon ik starten. Ik heb werken met en voor Quest4 als zeer prettig ervaren. Quest4 een organisatie met korte lijnen waar de behoefte van de medewerker gehoord wordt. Ik beveel Quest4 zeker aan!

Met vriendelijk groet,

Bianca Ashruf (Logius)

Een club met warme mensen

Mijn beeld over recruitment agencies was zeker niet dat zij echt om de mens achter het cv gaven. En toen belde Winhold Bartelink. Kom kennismaken, jouw waarden lijken goed te matchen met die van Quest4 sprak hij enthousiast. Hij had gelijk! Human interest in Human Capital en dat is ook echt wat ze doen. Intern noemen ze het hun DNA maar in de praktijk is het een enorme betrokkenheid bij de mensen met wie ze samenwerken. Ze richten zich niet alleen op het nu bij die ene klant maar ook op de toekomstplannen van hun mensen. Want op welke manier je ook met, voor of via Quest4 werkt je bent onderdeel van het team. Investeren in de mens, ze helpen om ambities waar te maken en er zijn voor hun mensen is kenmerkend voor Quest4. Als bedrijf zijn ze zelf ook gericht op continue verbeteren om nog meer waarde toe te kunnen voegen. Een zeer flexibele, betrouwbare, ontwikkelgerichte en bovenal warme club van wie ik veel heb mogen leren. Bedankt en zeker tot in de toekomst!

Sebastiaan Zonneveld Recruiter bij Quest4 (loondienst)

Mijn ervaring met Quest4 

Nadat ik op 1 augustus mijn baan kwijtraakte, ging ik mij rustig oriënteren op wat de volgende stap in mijn carrière zou worden. CV geplaatst op diverse websites, laat de recruiters maar komen, dacht ik. Wat ik heb gemerkt is dat je “recruiters” en “recruiters” hebt. Voor sommige was ik interessant voor even en voor andere schijnbaar helemaal niet. Tot het moment dat Winhold Bartelink van Quest4 contact opnam. Op het juiste moment. Tijdens het eerste telefoongesprek was ik gelijk positief verrast door zijn aanstekelijke enthousiasme. Mede doordat ik in een ander traject al wat verder was, moest er snel geschakeld worden. Dit was voor Quest4 geen probleem en de volgende dag zaten we al om de tafel op het kantoor in Purmerend. Dit was een zeer prettig gesprek. De volgende stap was, indien de beoogde werkgever overtuigd was van mijn kunnen, vertaald door Quest4, een gesprek met de klant. Op zaterdagochtend kreeg ik al een belletje, dat de afspraak al gepland was voor maandag. Vanaf het station werd ik opgepikt door Winhold om vanaf daar naar de klant te gaan. Onderweg bespraken we de situatie bij de klant. Alles was goed voorbereid vanuit Quest4, dit gaf mij een prettig gevoel en kon relax het gesprek in gaan. Na één gesprek was alles rond. In totaal, van eerste gesprek tot aan contract, was binnen een week geregeld. Ik heb het hele traject met Quest4 als zeer prettig ervaren. Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters, waarbij geldt “afspraak is afspraak”

Eric Reitmaier Support engineer Mobile Viewpoint (Werving & Selectie)

Waar is de interimmer naar op zoek? 

Het is te gemakkelijk om te zeggen dat alleen de zoektocht naar een nieuw project bovenaan het verlanglijstje van de hedendaagse interimmer staat. Natuurlijk is het prettig als een nieuwe tijdelijke job naadloos aansluit op de pas beëindigde opdracht. Maar er is meer dat de behoefte van interimmers anno 2016 kenmerkt. Resultaatgerichtheid, daadkracht, overtuigingskracht zijn persoonskenmerken die in de dagelijkse uitvoering van de opdrachten zit ingebakken. Bij mijn laatste opdracht had de werkgever drie kernwaarden geformuleerd: warm, helder en persoonlijk. Zij stonden centraal in de afwikkeling van een mobiliteitstraject. Uit de vele gevoerde gesprekken bleek dat medewerkers een grote behoefte hadden aan persoonlijke aandacht. Soms was dat moment heel kort, soms duurde het wat langer. Maar die aandacht was er wel. Als interimmer bij Quest heb ik dezelfde ervaring. Mijn aanspreekpunt Angelique Coffa weet precies hoe het werkt. Een snel en duidelijk antwoord volgt altijd op een vraag van mij. En het is net die touch waarmee het mailtje wordt beantwoord: persoonlijk, helder en uitermate warm. Angelique, bedankt voor die momenten!

Jan Versluijs, HR professional  (Detachering)

Warm, helder en persoonlijk! 

De afgelopen zeven maanden ben ik door Quest4 als teamleider gedetacheerd geweest bij Switch. Dit is het nieuwe onderdeel van de Belastingdienst dat in het leven is geroepen om boventallige medewerkers maar ook mensen die vrijwillig voor een vertrekregeling kiezen, binnen de Belastingdienst tussentijds zinvol werk te geven. Warm, helder en persoonlijk was de leidraad voor de gesprekken die ik en andere teamleiders bij Switch met de medewerkers van de Belastingdienst voerden over de mogelijke vertrekregelingen. Als gedetacheerde heb ik ervaren dat je als extern medewerker veel kunt betekenen voor een grote organisatie als de Belastingdienst die er aan gewend is vooral te drijven op eigen medewerkers. Ik en andere externe medewerkers hebben kunnen zorgen voor een eigen bijdrage, een eigen gezicht. Ook voor de medewerkers van de Belastingdienst waren we van waarde. We hebben in veel keukens gekeken en kunnen daardoor beter relativeren. Warm, helder en persoonlijk was ook de steun van Quest4. Niet alleen toen we samen de opdracht binnenhaalden, maar ook daarna gedurende het project. De collega’s bij. Quest4 fungeerden als vraagbaak en als het moest ook als klankbord. Het project bij de Belastingdienst loopt helaas af. Op naar de volgende opdracht.

André Bouterse, HR Manager (Detachering via loondienst Quest4)

Vragen over ons bedrijf

Neem contact op

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden