Visie

Als gevolg van technologische vooruitgang en globalisering neemt de concurrentie van bedrijven toe. Organisaties moeten in de toekomst nog sneller kunnen meebewegen met de marktontwikkelingen om hun doelstellingen te halen. Steeds meer mensen krijgen ondersteuning van ICT-toepassingen zowel op hun werk als privé. Technologische trends volgen elkaar sneller op waardoor het voor organisaties moeilijker wordt permanent de juiste expertise in huis te hebben. Hierdoor zal de behoefte van een flexibele schil voor tijdelijk personeel binnen de ICT-branche toenemen.

De snel opvolgende ontwikkelingen binnen de ICT-branche zorgen ervoor dat meer professionals zich specialiseren. Mensen kiezen bewust voor projectmatig werken om relevante werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen zij voor meerdere organisaties van waarde zijn en dagen zij zichtzelf voortdurend uit. Door digitalisering is de arbeidsmarkt transparanter en toegankelijker geworden. Bij veel van deze oplossingen ontbreekt het menselijke aspect. Dit belang onderschrijft Quest4; het gaat immers om Human Capital.

Onze kernwaarden

  • Toegewijd
  • Transparant
  • Samenwerkend
  • Persoonlijk
  • Competitief

Missie

Wij helpen professionals op weg naar de juiste baan en creëren waarde die toevoegt aan hun lange termijn ontwikkeling om een substantiële bijdrage bij opdrachtgevers te leveren. Wij maken het verschil op basis van: ‘Human Interest in Human Capital’.

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht