Missie

Wij leveren de juiste professional voor elke organisatie.

Quest4, werkt nauw samen met professionals, opdrachtgevers en leveranciers, om doeltreffend en adequaat te anticiperen op interne en externe ontwikkelingen in eigen omgeving. Gevolg voor partners is het realistisch implementeren van strategische, tactische en operationele doelstellingen voor de lange termijn.

Visie

Wij zijn een complete dienstverlener op het gebied van arbeidsbemiddeling voor professionals met primair een HBO/ Universitaire opleiding. Door onze focus op operational excellence willen wij de beste performer voor onze klanten zijn, de beste partner voor onze leveranciers en de beste bemiddelaar voor de professionals. Onze cultuur kenmerkt zich een persoonlijke en competitieve karakter en ook door samenwerken, toewijding en transparantie. Wij spreken elkaar aan op het resultaat.

Door vast te houden aan deze waarden geloven wij de komende drie jaar te groeien tot een organisatie die meer dan 300 actieve professionals heeft gedetacheerd of op basis van werving en selectie heeft geplaatst.

Aan deze doelstelling zal iedereen in de keten  moeten meewerken. Dit zal niet voor iedereen meevallen, dan steken wij elkaar de hand toe. Daarvoor hebben wij toegewijde medewerkers nodig met ondernemerschap. Goede samenwerkingsverbanden met strategische partners die passen binnen onze ´WHY´filosofie en een goed netwerk van professionals die een voorkeur voor samenwerken met Quest4 hebben.

Laatste opdrachten