Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

Dat is het motto van de deelnemers die al jaren meedoen aan de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Met deze opbrengsten worden heel veel doelen financieel gesteund. Hierbij moet worden gedacht aan bijvoorbeeld een bijdrage voor een contactmiddag voor kinderen en jongeren die een craniopharyngeoom hebben doorgemaakt of een bijdrage voor 2 bedfietsen voor de afdeling oncologie. Hier kunt u lezen welke doelen voor 2017 worden gesteund en voor welk bedrag.

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding, want men loopt . Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Een hele onderneming dus qua organisatie, maar ook qua prestatie want lichamelijk wordt het nodige van de deelnemers gevergd. Vanuit Quest4 sponsoren wij twee busjes die gebruikt worden voor het vervoer van personen en spullen naar Parijs en zal één werknemer deelnemen aan de run. Mocht u naar aanleiding van dit artikel een financiële bijdrage ten gunste van de doelen willen leveren dan kunt u hier doneren (team 192).

Vanuit Quest4 wensen wij alle teams heel veel succes en in het speciaal Roparunteam-De-Resident-2017.

Deel dit verhaal:
Winhold Bartelink

Geschreven door:

Winhold Bartelink

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht