Analist IV Sporen | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0513
Startdatum:
19-10-2020
Verwachte einddatum:
28-02-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12 Oct 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Analist op basis van 36 uur per week. 

Wij zoeken een analist die een prestatie neerzet. Die zelfstandig en verantwoordelijkheid neemt voor het organiseren en structureren van de werkzaamheden binnen de gegeven kaders. De gezochte analist/ontwerper zal de volgende werkzaamheden moeten verrichten. Ophalen requirements (eisen/wensen) bij de business en analyseren hiervan. Uitwerken van generieke requirements uit het generic arrangement design en vertalen in Epics en user stories. Vertalen van procesbeschrijvingen naar Epics en user stories. Ondersteunen van de Product Owner bij het opstellen van het Business Requirements Document Reviewen van het Business Solution Document. Toetsen van voorgestelde systeemoplossingen aan de requirements Requirements Documentatie bijhouden en bijwerken.

Achtergrond opdracht:
De huidige ICT ondersteuning van krediet- en garantieregelingen moet worden vervangen worden door een nieuw ICT systeem. Hiervoor is het project AMRI gedefinieerd dat in 2016 is gestart. De ambitie is te komen tot een UitvoeringsPlatform Revolverende Instrumenten (UPRI). Het project implementeert AXEL, een frontoffice portaal voor aanvragen voor kredieten, garanties en risicokapitaal door fondsmanagers (kredieten, kapitaal) en bankmedewerkers (garanties) via e-herkenning en FIA, een backoffice systeem, waarin de aanvraag verder wordt behandeld (via workflow). Deze applicaties worden gekoppeld aan diverse generieke koppelvlakken van RVO, zoals systeem voor toegangsverlening, relatiebeheersysteem en financieel systeem.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou!

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies. Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Kennis en ervaring met: UML/Use cases, agile/scrum werken, BPMN;
  • Kennis van / ervaring met financiële processen in een bancaire omgeving / investeringsklimaat;
  • Ervaring met het werken in Enterprise Architect;
  • WO werk- en denkniveau (5 jaar);
  • Meer dan 5 jaar ervaring in het werken in een uitvoerende organisatie van de Rijksoverheid dan wel een grote publieke dienstverlener;
  • Meer dan 5 jaar aantoonbare ervaring als analist mbt : bedrijfsprocessen, informatiestromen en het opstellen van probleemanalyses, verandervoorstellen, gevolgenanalyses, strategisch advies.

Wensen:

  • Competenties: Zelfstandig kunnen werken; – Maakt zich materie snel eigen; – Resultaatgericht; – Pragmatisch; – Helder communiceren en toont hier initiatief in; – Stressbestendig; – Schakelen tussen business en IT; – Initiatiefrijk; – Teamspeler; – Klantgericht; – Pro-Actief;
  • Je hebt kennis en ervaring met Enterprise Architect; Kennis en ervaring met BPMN; Kennis van de AVG Wet- en regelgeving en van Informatiebeveiliging; Ervaring met het implementeren van deze regelgeving in applicaties;
  • Bij voorkeur kennis van de Efront-applicatie c.q. in staat zich deze applicatie snel eigen te maken; Bij voorkeur kennis van design thinking.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De werkzaamheden worden tegenwoordig voornamelijk thuis verricht. Tegen het einde van het jaar zal men eens of twee keer per week op de vestiging Den Haag werken. De kandidaat moet er rekening mee houden dat 1/maand minimaal reizen naar de andere vestigingen van RVO nodig is om daar werkzaamheden te verrichten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-08 09:01:58Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden