Applicatiebeheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1435
Startdatum:
01-07-2021
Verwachte einddatum:
30-09-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
20-05-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Applicatiebeheerder op basis van 36 uur per week. 

We zoeken een applicatiebeheerder voor Team Economie en Duurzaamheid in Den Haag. De opdracht betreft het beheren van de technische applicatieomgevingen van een reeks extern ontwikkelde softwarepakketen. Hoofdactiviteiten zijn het oplossen van applicatie-problemen en installeren van nieuwe software-updates. Daarnaast ook het uitvoeren Life Cycle Management (LCM) updates en het onderzoeken en (laten) oplossen van infrastructuur/platform/security issues/incidenten. Gewenste skills zijn problemen analyseren, samenwerken en communiceren i.v.m. complexe systemen en afhankelijkheden. Klant RVO is eigenaar van de systemen. DICTU beheert de technische infrastructuur (applicatie hosting) en bewaakt de beschikbaarheid van de gekoppelde systemen (applicatie beheer). De applicatiebeheerder zal samenwerken met de verschillende ICT afdelingen binnen DICTU, Functioneel Beheer en applicatie-leveranciers.

Achtergrond opdracht:
Voor onze klant RVO onderhoudt DICTU meerdere standaard- en maatwerkapplicaties. Recent is hier weer een nieuw systeem bij gekomen en is de behoefte onstaan aan een additionele technisch (applicatie) beheerder. Het nieuwe systeem is in opdracht van RVO ontwikkeld en recent in beheer genomen door DICTU en de externe leverancier. Voor 2021 en 2022 zijn nog tal van regelingen en updates op de software gepland. DICTU voert het technisch (applicatie) beheer uit. Als technisch applicatiebeheerder zul je zelfstandig of samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van een aantal applicaties. Binnen DICTU bestaan verschillende werkwijze naast elkaar. Zowel de traditionele en projectmatige werkwijze als de Devops werkwijze worden ingezet door de beheerders/ontwikkelaars om het werk uit te voeren. Het doorvoeren van de wijzigingen gebeurt in samenspraak met de betrokkenen, waardoor het nodig is om regelmatig met de Functioneel Beheer en overige technisch (applicatie) beheerders af te stemmen en in Den Haag aanwezig te zijn.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Minimaal 5 jaar ervaring in het uitvoeren van applicatiebeheer;
  • Samenwerkingsgericht en initiatief kunnen nemen in de samenwerking;
  • Uitvoeren Technisch (applicatie) Beheer, proactief beheer, zelfstandig en in samenwerking met IT, Functioneel Beheer, Leverancier oplossen van verstoringen, uitvoeren installaties, Engelse taal (6 jaar);
  • Je hebt ruim 6 jaar ervaring met beheren/onderhouden Installatie/config handleidingen/runbooks;
  • Je hebt ruim 3 jaar ervaring met Agile/Devops werken;
  • Je hebt ruim 6 jaar ervaring met Windows IIS, Linux, MySQL, SQL Server;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • Competenties: Nieuwsgierig, Analytisch, Initiatiefrijk, Doortastend Zelfstandigheid in werk plannen en uitvoeren Omgevingsbewust, begrijpt de organisatie om zich heen Flexibel in denken en doen, niet rechtlijnig;
  • Aanvullende kennis van: Maria DB, Appache, PHP, OTAP omgevingen, Beveiliging;
  • Ervaring binnen de overheid. Complexiteit kunnen terugbrengen tot de kern en deze beheerbaar willen maken. Kennis van financeprocessen, Leningen en Garanties , Kennis van Fia (Efront).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-05-18 06:46:31

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden