Applicatiebeheerder SAP | Amsterdam

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2019-0905
Startdatum:
06-01-2020
Verwachte einddatum:
30-06-2020
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
3 Oct 2019 12:00 PM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functie omschrijving

Ben jij een specialist op het gebied van SAP? En kennen de modules SAP-MM of SD geen geheimen voor jou? En wil jij onderdeel zijn van de digitale transformatie van een grote retailer?

Lees dan snel verder, want onze opdrachtgever is op zoek naar een senior applicatiebeheer SAP contracts.

Jouw functie
Je komt in deze functie terecht in het IT Supply Chain team van deze retailer dat zich heeft gespecialiseerd in verschillende retail modules in SAP. Dit team houdt zich bezig met de IT inrichting van SAP, een enorm belangrijk systeem voor deze retailer, en zorgt o.a. voor de correcte inrichting van vestigingen, artikelen, orders en contracten. Jij zult je met name gaan specialiseren en focussen op de data rondom orders en contracten met leveranciers. En daarbij de collega’s in de business ondersteunen bij technische vragen en opmerkingen over het gebruik van de modules SAP-SD, SAP-MM of retail. Je bent veel bezig met het oplossen van incidenten, maar kijkt ook naar oplossingen voor de lange termijn en hanteert het principe: voorkomen is beter dan genezen!

Daarnaast draai je mee in projecten over de onderwerpen die spelen op het gebied van masterdatamanagement (MDM). Rondom MDM zijn veel onderwerpen die moeten worden aangepakt en je komt dus in een omgeving terecht die volop in beweging is. Dat heeft er mee te maken dat deze retailer allerlei nieuwe business modellen aan het uitrollen is, waaronder een samenwerking met Wehkamp, andere wholesale constructies en het openen van nieuwe winkels in andere werelddelen, die door de techniek moeten worden ondersteund. Je hebt dus veel contact met de business, met name met stockplanners, buyers en de collega’s van MDM.

Wat hebben we je te bieden? 
Bevlogenheid zit bij alle medewerkers: van filiaal tot hoofdkantoor, van bakker tot designer. Kleur geven aan wat je doet, plezier hebben in je werk en een bijdrage leveren aan een internationale organisatie, het leven van ruim 5 miljoen klanten leuker en makkelijker maken. En samen successen vieren.

Naast deze inspirerende werkomgeving en een uitdagende functie, bieden we je een interessant arbeidsvoorwaardenpakket. Met een marktconforme inschaling, goede opleidingsfaciliteiten en mooie loopbaanperspectieven. 

Locatie 
Het hoofdkantoor straalt de formule uit: fris, optimistisch, toegankelijk en met de ons zo typerende eenvoud. Dat kantoor is bewust letterlijk gebouwd bovenop waar we het allemaal voor doen. Want ook hier staat de klant centraal. Ook onze interne klant. Dat doen we vanuit booming Amsterdam-Noord.

Functie eisen en wensen

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde mbo-opleiding richting applicatiebeheerder;
  • Je hebt veel affiniteit met IT en supply chain;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met technische ondersteuning;
  • Je hebt in SAP gewerkt met de modules SAP-MM, SAP-SD of andere retail-modules;
  • Je bent bekend met de Agile manier van werken;
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Je bent niet vies van hard werken, want je komt terecht op een afdeling waar veel gaat gebeuren en daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! In de wirwar aan taken weet jij goed de prioriteiten te stellen.
Je bent leergierig en misschien ben je bijna toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je zou binnen afzienbare tijd wel de stap willen maken naar (junior) product owner. En daar gaan we samen voor zorgen!

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-09-26 11:56:36

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden