Applicatiespecialist Packaging | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0534
Startdatum:
02-11-2020
Verwachte einddatum:
30-04-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
19 Oct 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Applicatiespecialist Packaging op basis van 36 uur per week. 

Opdrachtbeschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor het packagen van software voor fysieke en virtuele applicaties. Je bent betrokken van de intake tot en met het testen en uitrollen van de applicaties in productie middels het OTAP principe. Hierbij heb je contact met verschillende afdelingen en klanten. Als Applicatiespecialist package, test en implementeer je applicaties op systemen, zodat deze binnen de functionele en technisch gestelde kaders worden opgeleverd. Ook analyseer je package-gerelateerde problemen en gebruik je jouw kennis van App-V en MSI technologie om deze problemen op te lossen. Zo zorg je, samen met het packageteam, voor een optimaal serviceniveau dat met de klant is afgesproken.

Achtergrond Opdracht:
Je komt in een team van 12 package engineers. Hier werkt het team iedere dag aan het borgen van betrouwbare en stabiele software packages voor onze klanten. De sfeer binnen het team is leuk en dynamisch, binnen de functie heb je veel afwisseling en werk je in 2 omgevingen en 8 ministeries.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Dominant Kwaliteitenprofiel: Systeembeheer, Windows 10 senior kennis niveau;
  • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring als Senior Package Engineer;
  • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring met active Directory en Policy;
  • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring met Topdesk;
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als zelfstandige Senior packager engineer zowel App-V als MSI technologie;
  • Ruim 3 jaar ervaring met applicatiedistributie middels RES en met SCCM;
  • Je hebt meer dan 3 jaar Scriptingkennis )Powershell en/of VBScripting).

Wensen:

  • Je bent dienstverlenend, zelfstandig en kunt samenwerken. Je kunt snel analyseren, plannen en organiseren en de voortgang bewaken. Je bent omgevingsbewust en klantgericht;
  • Je hebt kennis van VMWare VDI (non)persistant omgevingen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 22 oktober 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-15 11:37:24Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden