Arbeidsjurist | Hoofddorp

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Hoofddorp
Aanvraagnummer:
A2020-0469
Startdatum:
12-10-2020
Verwachte einddatum:
01-04-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
25 Sep 2020 7:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze directe eindklant op zoek naar een Arbeidsjurist op basis van 32 uur per week. 

De huidige COVID ontwikkelingen in Nederland hebben ook ook impact op onze directe eindklant. Onze nieuwe “anderhalve meter samenleving” vergt creativiteit in het vinden van nieuwe oplossingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, arbeidsverhoudingen en organisatieinrichting. Als interim arbeidsjurist bij onze directe eindklant draag je hieraan bij.

In deze rol ondersteun je operationeel directie en management over de arbeids-juridische aspecten die samenhangen met de zeer uiteenlopende thema’s die spelen binnen onze organisatie. Je bent sparringpartner van onze senior arbeidsjurist op het gebied van arbeidsrechtelijke (individuele) casuïstiek en juridische aangelegenheden. Met name voor dejuridische ondersteuning van de (voorbereiding van de) uitvoering van de herstructurering. Zoals uitvoerend juridisch werk vanuit het Sociaal Plan en het uitvoeren van juridische werkzaamheden rondom vaststelling overeenkomsten. Indien nodig schakel je met advocaten. Vanuit juridische en bedrijfsmatige invalshoek ben je in staat uitvoering te geven aan, en daar waar nodig uitvoerend bij sturen in, de HR-strategie van onze directe eindkant.

Hierbij werk je onder meer samen met de senior arbeidsjurist, Directeur HR en collega’s binnen HR. Je rapporteert rechtstreeks aan de senior arbeidsjurist.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Een afgeronde WO opleiding Rechten, eventueel nog aanvullende opleidingen op het gebied van HRM en bedrijfskunde;
  • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante en recente ervaring in vergelijkbare ondersteunende rollen/ opdrachten, arbeidsrechtelijk waarbij je naast een puur juridische insteek je toegevoegde waarde vanuit breder bedrijfsperspectief hebt laten zien;
  • Recente en relevante ervaring in een personeel intensieve (middel) grote corporate werkomgeving;
  • Je hebt ervaring met juridische ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van een herstructurering. Bijvoorbeeld uitvoering van een Sociaal Plan, vaststelling overeenkomsten;
  • Je hebt voldoende overtuigingskracht, daadkracht (hands-on) en nauwkeurigheid;
  • Jij bent een nauwkeurige hands-on professional, ervaren op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapzaken. Zo krijg jij de handen op elkaar voor de beste oplossingen en nieuwe ideeën. Je overziet het arbeids-juridische werkveld in de volle breedte en in relatie tot de andere HR disciplines.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats in de week van woensdag 30 september tot en met 2 oktober. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Overige eisen: Het veiligheidsbeleid van onze directe eindklant vereist dat alle interne – en externe medewerkers worden onderworpen aan een uitvoerig integriteitsonderzoek (screening) inclusief aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor aanvang werkzaamheden dient het integriteitsonderzoek volledig te zijn afgerond.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-09-21 07:26:20

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden