Architect | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0510
Startdatum:
26-10-2020
Verwachte einddatum:
31-08-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
9 Oct 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar Senior Architect op basis van 36 uur per week. 

De Senior Architect stelt de functionele en technische ontwerpen en requirements op voor MijnOverheid (incl. Berichtenbox) en beheert het Programma van Eisen. Daarnaast is de Senior Architect ook betrokken bij Logius-brede ontwikkelingen, zoals: verservicing, API-strategie en containerisering, en werkt hierin nauw samen met andere architecten en ontwikkelaars en heeft hierover afstemming met de SA (system architect) en/of EA (enterprise architet) De Senior Architect ondersteunt diverse scrumteams bij vraagstukken omtrent de correcte werking van de applicatie, inrichting van de infrastructuur en de delivery pipeline, logging, de presentatie van gegevens en werking van koppelvlakken (ebMS, SOAP, SAML, OAuth, OIDC, REST).

Als Senior Architect ben je werkzaam in de ART G&B (Gegevens en Berichten). Je valt in HR team 5, waar alle Architecten en Informatiebeveiligers samen komen. Samen met het architectenteam overzie je de architectuur binnen Logius, met een sterke focus op MijnOverheid. Je werkt in een Agile/SAFe omgeving.

Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel een betere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid.

Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Wo werk- en denkniveau ( 2 jr);
  • Kennis over IT-infrastructuur: VM, containers/docker, 3tier, firewalls, loadbalancers, *nix-systemen;
  • Beheersing van diverse programmeertalen of scripts als PHP, Javascript, Java;
  • Aantoonbare kennis over verschillende populaire webframeworks zoals Symfony, Django, Laravel of vergelijkbaar, en frontend frameworks zoals react, vue ( 2 jr);
  • Kennis van en kunnen toepassen van Public Key Infrastructure;
  • Kunnen modelleren in bijvoorbeeld UML (2jr);
  • Kennis en ervaring met het software ontwikkelproces, liefst in Agile scrum omgeving ( 3 jr).

Wensen:

  • Competenties: enthousiast, sociaal vaardig en organisatiesensitief;
  • Je bent in het bezit van functie-gerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-07 14:31:00Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden