Architect Normenkaders (eHerkenning en eIDAS) | Dem Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Dem Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0373
Startdatum:
01-09-2020
Verwachte einddatum:
31-08-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
6 Aug 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Je werkt actief mee aan de doorontwikkeling van eHerkenning. Dit gebeurt in samenwerking met overheidsdienstverleners, marktpartijen en eindgebruikers. Je adviseert het management en presenteert je ideeën op operationeel en tactisch niveau binnen de governancestructuur. Deze heeft een publiek private samenstelling. Je zult dus zowel met de private markt als met publieke dienstverleners te maken hebben.
Daarnaast werk je mee aan het opstellen van de lagere regelgeving van de wet Digitale Overheid.De lagere regelgeivng is gebaseerd op eIDAS. Deze wet is op alle producten van toegangsdiensten van toepassing. Dit vereist dat je goed kunt samenwerken met je collega’s binnen toegangsdiensten en in deze samenwerking als de expert eIDAS normenkaders wordt gezien. Hierbij werk je ook samen met de collega’s van het beleidsministerie BZK en de toezichthouder Agentschap Telecom.

Jouw beslissingen zijn cruciaal voor de veiligheid, bruikbaarheid en performance van onze producten. Daarom houd je de regie over de kaders en bewaak je afspraken met betrokken partijen. Tegelijkertijd zoek je met collega’s naar samenhang en aanknopingspunten met andere voorzieningen van Logius.

Eisen en wensen voor de functie

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-08-04 08:31:41

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden