Blueriq Modelleur | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Junior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1223
Startdatum:
18-03-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15-03-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) op zoek naar een Junior Blueriq Modelleur op basis van 36 uur per week. 

De junior Blueriq modelleur cq ontwikkelaar is lid van het DEVOPS team rond de basisvoorzieningen van de NVWA. De medewerker helpt mee in het realiseren van de features en user-stories op basis van Blueriq technologie. Het is daarbij belangrijk dat er functionaliteit gerealiseerd wordt die onderhoudbaar, toekomstvast, veilig, performant, generiek en van voldoende kwaliteit. Van de medewerker wordt verwacht dat hij onder begeleiding het Blueriq versie/releasemanagement, test en ontwerp activiteiten uitvoert op basis van aangegeven opdrachten. Daarbij draagt hij/zij kennis van de verschillende componenten van Blueriq. Hij/zij participeert in het devops team en werkt nauw samen met de andere teamleden. Hij/zij beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden, ia flexibel, creatief, nauwkeurig en stressbestendig.

In de afgelopen jaren heeft de NVWA gewerkt aan de verbetering en vernieuwing van de handhavings- en keuringsactiviteiten. Centraal daarbij stond (en staat) de transitie naar een op risico’s gebaseerde aanpak, waarbij informatiepositie en risicoanalyse de basis vormen voor een op risico’s gerichte, efficiënte en effectieve werkwijze. Een steeds complexer wordende samenleving en steeds complexer wordende (internationale) handelsstromen verlangen in toenemende mate een zeer sterke informatiepositie, een adequate monitoring en signalering van (maatschappelijke) risico’s, een zeer hoge responssnelheid, de daarvoor noodzakelijke organisatorische wendbaarheid, flexibiliteit en een effectief interventierepertoire. Daartoe werkt de binnen een IV/ICT actieplan aan de verbetering van haar totale landschap door te komen tot een componenten architectuur. De producten die met Blueriq worden ontwikkeld zijn daar integraal onderdeel van.

Organisatie:
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentproducten, en handhaaft de natuurwetgeving’.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Kennis van scrum processen en het kunnen werken in een agile / scrum omgeving;
  • Kennis van en bij voorkeur ervaring met het ontwerpen en realiseren van applicaties (op basis van een model gedreven oplosrichting zoals Blueriq);
  • Je hebt ruim 1 jaar kennis van en ontwerp/modelleerervaring met het complete Blueriq platform op tenminste versie Blueriq-11;
  • Kennis van het realiseren van systemen o.b.v. zaakgericht werken.

Wensen:

  • Competenties: – Kritisch, systematisch, gedisciplineerd, maar met een pragmatische inslag; – Initiatiefrijk; – Proactief; – Flexibel; – Zelfstandig, maar ook een teamplayer; – Stressbestendig;
  • Kennis en ervaring met Oracle, SoapUI, webservices (Rest, Soap), XSD, XML.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-03-11 18:17:32

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden