Business Analist | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1607
Startdatum:
13-07-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
01-07-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Business Analist op basis van 36 uur per week.

Inventariseren onderhanden applicaties inclusief klanten, de bijbehorende afgesproken werkzaamheden inclusief wel / niet dekking van de werkzaamheden en inzichtelijk krijgen of de nodige rechten aanwezig zijn om het werk uit te voeren. Naar aanleiding van de inventarisatie een advies opstellen over hoe om te gaan met belegging van de applicaties inclusief werkzaamheden. 

Achtergrond Opdracht:
Housing & Hosting Services is per 01-01-2020 gesplitst, Housing is achtergebleven bij BU Infra. Hosting Services (HS) is overgegaan naar BU Maatwerk en verzorgt de dienstverlening (hosting) voor ongeveer 250 applicaties. HS is opgenomen in het team Applicaties binnen de afdeling Applicatie Services. Als we echter een inventarisatie doen van de huidige geleverde dienstverlening zien we dat er naast Webservices meer de focus ligt op applicatiebeheer (ASL). Hierbij is veelal niet duidelijk wat we nu precies moeten leveren en of de dienst op de juiste plek beheerd wordt, wat de afspraken zijn met de klanten en hoe dit geborgd is door middel van DFA/DVA/DAP. Om inzichtelijk te maken welke diensten we voor welke applicaties/klanten precies leveren moet er een inventarisatie gedaan worden.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Afgeronde HBO of Universitaire opleiding;
  • Aantoonbare relevante inhoudelijke werkervaring op gebied van Applicatiebeheer en informatieanalyse in een complexe IT organisatie (3 jaar);
  • Zelfstandig opzetten en uitvoeren onderzoek (2 jaar).

Wensen:

  • Competenties: Resultaatgericht, nauwgezet, projectmatig werken en initiatief nemend, onderzoekend en verbindend. Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
  • Affiniteit hebben met applicatiebeheer. Ervaring in Appplicatie Architectuur;
  • Ervaring binnen Rijksoverheid of vergelijkbare complexe werkomgeving.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 8 juli in de middag. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-06-29 19:40:15

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden