Business Analist (regierol) / Projectleider DSO | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:
Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0426
Startdatum:
01-10-2020
Verwachte einddatum:
01-04-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
9-13
Uurtarief:
€ 90.00
Sluitingsdatum aanvraag:
03-09-2020 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Ministerie van Ecomomische Zaken en Klimaat op zoek naar een Business Analist (regierol) / Projectleider Digitaal Stelstel Omgevingswet (DSO) op basis van 9 -13 uur per week. De ervaring leert dat het geven van een extra impuls af en toe nodig is, vandaar de optie om incidenteel 13 uur per week inzetbaar te zijn.

Business Analist/projectleider voor ‘Digitaal Stelstel Omgevingswet’ bij EZK/LNV.

Werkzaamheden:
Zorgen dat de benodigde bijeenkomsten worden gepland en input wordt opgeleverd, zodat de afgesproken planning gehaald wordt (en het programma tijdig van de juiste input wordt voorzien). Zorgen voor consistentie in de aanlevering van requirements vanuit Mijnbouw, Energie, Landbouw en Natuur (zowel naar het programma als naar DICTU). Coördinatie in het samenvoegen van feedback vanuit EZK en LNV op generieke onderwerpen (zoals bijvoorbeeld de business requirements voor de samenwerkingsruimte). Achtervang in voorkomende gevallen. De opdracht houdt ook in het ophalen en inzichtelijk maken van business requirements, het maken van (deel)planningen, opstellen van implementatieplannen, uitvoeren van impactanalyses, entameren dat noodzakelijke acties tijdig worden opgepakt en afgehandeld, opstellen van procesmodellen en het uitwerken van de beoogde mens-machine interacties.

Achtergrond opdracht:
De Omgevingswet vervangt bij inwerktreding een belangrijk deel van de huidige wetten en bestaande regelingen over (activiteiten in) de fysieke leefomgeving. De invoering van de Omgevingswet en het ondersteunende Digitaal Stelsel Omgevingset (DSO) zullen gevolgen hebben voor de regelingen, processen en informatievoorziening waar de ministers van EZK en LNV stelselverantwoordelijk zijn. Om op 1 januari 2022 compliant te zijn aan de Omgevingswet en het Digitaal Stelsel Omgevingswet moeten er verschillende acties worden uitgevoerd door EZK en LNV, hiervoor zoeken we een Business Analist/projectleider die inhoudelijk kan meedenken en tegelijkertijd een regierol kan vervullen.

Organisatorische context en cultuur:
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland. Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Lean Six Sigma, Business process modelling, bizzdesigner;
  • Meer dan 5 jaar WO werk-en denkniveau;
  • Meer dan 5 jaar ervaring binnen de Rijksoverheid;
  • Je hebt ruim 3 jaar ervaring met procesanalyse;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met het ophalen van requirements.

Wensen:

  • Kennis van/ ervaring met het Digitale Stelsel voor de omgevingswet;
  • Idealiter vinden we iemand die de beide werelden van business en ICT leverancier kent en ze met elkaar kan verbinden.

Competenties:

  • Communicatief vaardig & enthousiast;
  • Analytisch vermogen;
  • Slagvaardig.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-09-01 08:56:53

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Winhold Bartelink

contactpersoon:

Winhold Bartelink

Bel me nu!

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden