Chapter Lead Functioneel Applicatiebeheerder | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1470
Startdatum:
01-07-2021
Verwachte einddatum:
31-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
03-06-2021 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel op zoek naar een Chapter Lead Functioneel Applicatiebeheerder op basis van 24 uur per week. 

We zijn op zoek naar een leider die inhoudelijk het team en chapter (vakgroep) Functioneel Applicatiebeheer (FAB) naar een hoger plan kan tillen. Het professionaliseren van de rol met de daarbij horende inhoudelijke verantwoordelijkheden en gedrag is de kern van de opdracht. Je draagt het Agile gedachtegoed uit en blijft je teamgenoten uitdagen zich continu te ontwikkelen. Je hebt aantoonbare ervaring in het inhoudelijk leiden van (Agile Scrum)-teams. Het is belangrijk om bewust om te gaan met de verschillende perspectieven en belangen van de stakeholders en deze te voorzien van volledige en waardevolle informatie. Je Initieert, coördineert en implementeert wijzigingen en verbeteringen in de processen en procedures van (functioneel) applicatiebeheer.

Als Chapterlead Functioneel Applicatiebeheerder coach je de vakgroep van Functioneel Applicatiebeheerders. Je stuurt op het behalen van resultaten en het gewenst gedrag van collega’s / team. Je geeft de Functioneel Applicatiebeheerders kaders voor de uitvoering van het vak middels bijvoorbeeld de strategische ASL2 processen, bepaald marktconforme standaarden en assimileert deze in de werkwijzen van Functioneel Applicatiebeheerders. Een speerpunt in de komende periode is dat de instandhouding van de applicaties en verbeteren van het Beheer gestructureerd moet worden aangepakt. Het applicatieve beheer zal, naast het ontwikkelingen van nieuwe features, structureel moeten worden geborgd op de backlogs van de Dev/Ops Teams.
Hierdoor zorg je ervoor dat het gebruik en de kwaliteit van applicaties wordt geoptimaliseerd en lever je een actieve bijdrage aan het verbeteren van bestaande applicaties.

Je bent een professional die het team naar een hoger platform kan tillen. Je houdt van dynamiek, je bent stressbestendig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardingheden. Natuurlijk is actuele, vakinhoudelijke kennis van de ICT een must-have in deze functie. Daarnaast heb je een ijzersterk analytisch denkvermogen, waarmee jij makkelijk tot de kern van problemen kan komen. Wanneer je niet alleen accuraat bent, maar daarnaast ook proactief en overtuigend, lever je een belangrijke strategische bijdrage aan de verbeteringsslag die wordt gemaakt in onze organisatie. Je beschikt over een plezierige, energieke drive die een positieve flow brengt in de team(s) waarin je werkt.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding. Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar);
  • Je hebt in de afgelopen 7 jaar en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als consultant met applicatiebeheer;
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het begeleiden en coachen van grote teams (bij klanten);
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar en aantoonbare ervaring met minimaal 2 trajecten van verbetering applicatief beheer;
  • Competenties: – Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep; – Communiceren: Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden; – Overtuigingskracht: Is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen; – Deskundigheid: Het ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie; – Nauwkeurigheid: Is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen. De competenties worden getoetst tijdens het interview.

Wensen:

  • Je hebt aantoonbare opleiding in ASL2;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met werken in een agile omgeving. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met minimaal 1 traject van implementatie van (Applicatief) Life Cycle Management. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met werken bij vergelijkbare overheidsorganisaties. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
  • Je hebt aantoonbaar kennis van (Applicatie) Life Cycle Management (ALCM).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats tussen 07-06-2021 en 11-06-2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-05-26 08:36:31

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden