Citrix specialist | Almelo

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Almelo
Aanvraagnummer:
A2020-0330
Startdatum:
06-07-2020
Verwachte einddatum:
06-01-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
19 Jun 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Justid op zoek naar een Citrix specialist op basis van 36 uur per week. 

Functiebenaming en beschrijving werkzaamheden:
Citrix specialist: primair beheer van onze infrastructuur met specifieke aandachtgebieden Citrix Xendesktop (7.15), Citrix Netscaler (v13.042) en Citrix MDM.

Het primaire beheer bestaat uit het oplossen van incidenten die klanten melden, oplossen van events die vanuit de monitoring naar voren komen, afhandelen van serviceverzoeken, controles uitvoeren op de werking van de infrastructuur. Daarnaast als Citrix specialist meebouwen aan de nieuwe Acceptatieomgeving van onze Citrix Netscaler omgeving.

Beschrijving omschrijving dienst, aanleiding en doel:
Infrastructuur levert alleen interne infrastructurele diensten aan de afdeling Operatie. Door inzet van intern personeel op projecten, wordt er een onderbezetting gecreëerd en moet het standaardbeheer worden uitgevoerd door ingehuurd personeel.

Beschrijving Opdrachtgever:
De Justitiële Informatiedienst maakt keteninformatie toegankelijk: tijdig, op maat en op niveau. We bieden een actieve ondersteuning aan de ketenwerkprocessen. Wanneer partners in de justitiële ketens tijdig en over de juiste informatie beschikken gebeurt de rechtspleging effectiever en efficiënter. Wij maken dat mogelijk en dragen daarmee bij aan een veilige en rechtvaardige samenleving.

Beschrijving directie/afdeling:
IT Beheer valt onder de directie Technologie en bestaat uit twee afdelingen, TAB/DBA en infrastructuur en draagt zorg voor de technische levering van de diensten van Justid. De afdeling Infrastructuur is verantwoordelijk voor alle infrastructurele componenten waarop de diensten van Justid draaien. Het betreft hier onder andere netwerkcomponenten, SAN en NAS storage, Vmware en Operating Systems.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je bent beschikbaar voor 36 uur per week gedurende de opdracht;
  • Je hebt aantoonbaar HBO Informatica werk en denkniveau. In de CV weergegeven;
  • Je bent meer dan 6 jaar werkzaam als IT-er. (Blijkt uit CV);
  • In de afgelopen 3 jaar aaneengesloten heb je een zelfde functie met dezelfde aandachtsgebieden werkzaam geweest. (blijkt uit CV);
  • Je bent in het bezit van een geldige Citrix certificering op een van de benoemde Citrix specialismen;
  • VOG. Bij eventuele gunning lever je zo snel mogelijk na startdatum bij de inhurende manager, een rechtsgeldig VOG in welke niet langer dan 6 maand voorafgaand aan de beoogde startdatum is afgegeven, organisatie specifiek is én betrekking heeft op de aard van de uit te voeren diensten/werkzaamheden;
  • Geheimhoudingsverklaring. Bij eventuele gunning lever je een ingevulde en ondertekende geheimhoudingsverklaring in als bijgevoegd bij de overeenkomst.

Wensen:

  • Je bent direct beschikbaar. Geef aan binnen hoeveel weken je beschikbaar bent;
  • Je hebt meer dan 2 jaar relevante werkervaring op het gebied van Nutanix virtualisatie. Geef aan hoeveel jaar ervaring je hebt;
  • Je hebt ervaring met netwerkstructuren. Geef aan hoeveel jaar ervaring. 

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-06-10 08:58:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden