Communicatieve tester/kwaliteitsmedewerker | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1596
Startdatum:
01-09-2021
Verwachte einddatum:
30-04-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
29-06-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Communicatieve tester/kwaliteitsmedewerker op basis van 32 uur per week.

Wij zijn op zoek naar een communicatieve tester/kwaliteitsmedewerker, die snel zijn of haar weg weet te vinden in een zeer grote en complexe applicatie. Je gaat werken in het team UPRI (Uitvoeringsplatform Revolverende Instrumenten) bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). RVO vervangt de huidige krediet en garantie applicaties voor een nieuw systeem (KGR systeem). De inrichting, configuratie en maatwerk van dit systeem moet getest worden. De tester heeft ervaring met cloudtesten, unit testen, integratietesten en ervaring met agile/scrum manier van werken. Ervaring met het testen van de AXEL applicatie en Front Invest (FIA) applicatie is een must.

Als tester/kwaliteitsmedewerker speel je een belangrijke rol bij de technische vertaling van onze user stories. Je werkt binnen een scrumteam en bent betrokken bij iedere stap, van idee tot ontwerp tot productie. Dit doe je door een goede refinement; het beschrijven van de gewenste situatie en inschatten wat de behoefte van de business is. Waarna het team de oplossing gaat bouwen, testautomatisering ontwikkelt en vervolgens implementeert, accepteert en blijft monitoren (verbeteren van hoe het werkt). Als tester/kwaliteitsmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor alle stappen in het proces. Je help met het verder uitbreiden van de geautomatiseerde testsets en het testen van bestaande en nieuwe functionaliteit binnen Team. Eigenaarschap, vakmanschap en ondernemerschap zijn essentieel hierin.

Achtergrond opdracht:
Afgelopen jaar is het AXEL/FIA platform (Uitvoeringsplatform Revolverende Instrumenten – UPRI) gerealiseerd. Het platform ondersteunt in toenemende mate de uitvoeringsprocessen. Onder aansturing van een programmaleider werkt het projecteteam van o.a. analisten, beheerders, testers en developers gezamenlijk aan de configuratie van regelingen op UPRI. 

Dankzij jouw ervaring als tester/kwaliteitsmedewerker en keteninzicht ben jij van onschatbare waarde bij:

 • Geautomatiseerd testen van de software én het rapporteren hierover;
 • Coördineren en uitvoeren van (acceptatie) testen;
 • Opstellen van Vrij Gave Adviezen (VGA);
 • Kennis van relevante nieuwe (technologische) ontwikkelingen binnen ons vakgebied;
 • Ontwikkelen van automatische testen;
 • Uitvoeren van analyses;
 • Het onderhouden en upgraden van deze testomgevingen.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou.

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Aantoonbare relevante testervaring;
 • Aantoonbare relevante ervaring met Agile/Scrum;
 • Testorganisatie en uitvoering (TMAP-Next);
 • Testautomatisering ervaring met Prova;
 • Je hebt ruim 3 jaar ervaring bij een overheidsorganisatie met krediet en garantie regelingen;
 • Je hebt ruim 1 jaar test ervaring met Front Invest (FIA) applicatie;
 • Je hebt ruim 1 jaar test ervaring met AXEL applicatie.

Wensen:

 • Wat verwachten we van jou? – Je bent een teamplayer en kan taken zelfstandig uitvoeren, zonder het team en het einddoel uit het oog te verliezen; – Een open houding, proactief, flexibel en constructief kritisch; – Je bent analytisch sterk, hebt een goed abstractievermogen en kunt complexe dingen helder uitleggen; – Omdat UPRI een complex systeem is, is het belangrijk dat je op conceptueel niveau kan denken en uitleggen; – Je beschikt over goede communicatie vaardigheden je bent aanwezig in het team, aanspreekbaar en helpend. – Je bent iemand die staat voor zijn/haar (test)code en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je hebt verder aantoonbare kennis van en ervaring met/in: – Het opstellen en uitvoeren van acceptatietesten conform TMap Next. – De Agile werkwijze (SCRUM) icm JIRA (backlog). – Vergelijkbare functie(s) in een grote overheids- of dienstverlenende organisatie;
 • Relevante werkervaring in het testen van functionaliteiten binnen een grootschalige gebruikersorganisatie.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-06-24 12:31:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden