Consultant Containerisatie, CI/CD/Blueriq | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1648
Startdatum:
21-07-2021
Verwachte einddatum:
20-01-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
13-07-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar 3 Consultants met kennis van containerisatie, CI/CD/Blueriq op basis van 36 uur per week.

Het RVO-programma UPNL is op zoek naar uitbreiding van de capaciteit voor een verkenning op het gebied van Containeriseren van de Blueriq software. Hiervoor zoeken we voor een beperkt aantal uren een regelneef en twee inhoudelijke consultants met alle drie kennis van containerisatie, CI/CD/Blueriq en hoe deze drie tot een goed functionerend geheel om te vormen zodat we hier een “basis pakket Blueriq + infra” van kunnen maken waar we onze applicaties op willen gaan laten draaien. Uiteindelijk moet dit de vervanging worden van de huidige OTAP cloud straten met als stip op de horizon dat een Blueriq modelleu bij één van onze klanten middels een portaal een omgeving kan aanvragen die met een half uur volledig gestandariseerd geleverd wordt waarna de klant zelf aan de slag kan met de basis Blueriq voorziening.

Achtergrond opdracht:
Er gaat binnenkort een verkenning starten die echter direct voor het optimale resultaat gaat. Het is beslist geen pilot aangezien tot twee keer toe al bewezen is dat dit werkt. Randvoorwaardelijk is een migratie naar Blueriq 13 waar hard aan gewerkt wordt. De peik qua activiteiten zal in de twee zomermaanden zijn met naar verwachting daarna de nodige tijd voor een te nemen beslissing door RVO en naar verwachting daarna op volle vaart door. Onze ambities zijn torenhoog maar niets doet daar tot nog toe afbreuk aan cq is een onoverkomelijk probleem gebleken.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Containerisatie, CI/CD en Blueriq;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Containerisatie;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met CI/CD;
  • Je hebt meer dan 3 jaar relevante ervaring met Agile/Scrum werken en in een DevOps omgeving;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Blueriq;
  • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

  • We zoeken open collega’s die van aanpakken weet, maar daarbij zijn/haar toekomstige collega’s niet uit het oog verliest. Iemand die het leuk vindt om voor 100% kwaliteit te gaan, in nauwe samenwerking met de collega’s in het team. Het team waarin je komt te werken is een multifunctioneel team puur gericht op het voor elkaar krijgen van deze opdracht. Op den duur denken we dat dit team gedeeltelijk op zal gaan in een platform team bestaande uit mensen van diverse afdelingen van DICTU (Infra, SRO, PZW), Blueriq en RVO. Hoe precies is onzeker en zal afhangen van de voortgang en de afstemming over en weer. Kort samengevat wordt dit een fantastisch en innovatief project waarbij we een volkomen solide basis gaan neerzetten voor een andere manier van Infra + software aanbieden. Voorlopig aan RVO en NVWA en op den duur mogelijk rijksbreed;
  • Je hebt aanvullende kennis van: Blueriq JIRA Jenkins Testautomatisering (robot framework, selenium,) kennis van het werken in een DevOps / scrumteam heeft voorkeur;
  • Bereid te reizen tussen vestigingen. Ervaring binnen overheidsorganisaties. Bekend met Ministerie van Economische Zaken & Klimaat en DICTU is een pré.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Zodra Corona voorbij is, zal het team wellicht ook 1 of meerdere dagen per week in Den Haag zitten. Assen is een mogelijkheid ergens in 2022.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-07-09 07:09:42

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden