Contractmanager | Assen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2021-1134
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
31-08-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
17-02-2021 16:00
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Contractmanager op basis van 32 uur per week.

Opdrachtomschrijving:
De medewerker die wij zoeken vervult werkzaamheden op het gebied van contractmanagement richting DICTU. Bijvoorbeeld het uitwerken van DAP’s, het maken van dashboards etc. Het gaat hierbij om toezien en naleven van de SLA afspraken. Daarnaast verwachten we dat er een plan van aanpak komt voor het doorontwikkelen van contractmanagement en het operationaliseren van de eerste stappen van dit plan zodat contractmanagement in bredere zin in lijn kan worden gebracht met de omliggende IMP organisatie en DICTU.

Achtergrond opdracht:
Het betreft het vervangen van één van de twee contractmanagers voor een tijdelijke periode vanwege uitval door ziekte. Daarna kan worden gewerkt aan het plan van aanpak voor doorontwikkeling en het samen zetten van de eerste stappen daarin met het team.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou!

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Professional ITSM alignment of IT and the Business (ISO 20000);
  • Kennis van Contract- / Leveranciermanagement, Sourcingmanagement en Relatiemanagement I(V);
  • Je hebt meer dan 4 jaar aantoonbare ervaring in de ICT leveranciersketen van de overheid;
  • Je hebt meer dan 4 jaar ervaring op het gebied van uitvoeringsorganisaties.

Wensen:

  • Competenties: – Verbinder tussen RVO en ICT leverancier (DICTU); – Cummunicator die stakeholders in woord en beeld meeneemt en de verandering begeleidt; – Heeft focus: doelgericht, weet van aanpakken; – Is procesbewaker: zorgt dat RVO stuurt op de leverantie van diensten, legt besluiten voor en is proactief; – Zorgt voor plan van aanpak en structuur en neemt stakeholders en collega’s hierin mee; – Down-to-earth; – Organisatiesensitiviteit; – Partner die adviseert, begeleidt (spreekt aan, bemiddelt bij weerstand en conflicten, onderhandelt, coacht); – Betrouwbaar (transparant, eerlijk, gedreven); – Toegankelijk (bereikbaar, aanspreekbaar, reageert);
  • Hbo werk en denkniveau.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De werkzaamheden worden met name verricht op de vestiging Assen en Den Haag, maar vanwege Corona werken wij allemaal vanuit huis. Werkplaats is dus niet direct een issue er moet wel reisbereidheid zijn.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-15 12:27:03

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden