Coördinator Applicatiebeheer | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1582
Startdatum:
12-07-2021
Verwachte einddatum:
11-01-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
24-06-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op zoek naar een Coördinator Applicatiebeheer op basis van 36 uur per week.

De opdracht betreft de tijdelijke vervanging van de coördinator applicatiebeheer. Als Coördinator Applicatiebeheer ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en ongestoorde werking van de door jou beheerde applicaties. Je beheert het applicatielandschap en OTAP omgevingen. Concreet houd je je bezig met preventief, correctief en adaptief onderhoud en het oplossen van storingen en problemen in applicaties na deze geanalyseerd en geregistreerd te hebben. Samen met je collega’s vertaal je de eisen en wensen van de eindgebruikers. Je doet proactief verbetervoorstellen en geeft advies ten aanzien van ontwerp en inrichting van applicaties, nieuwe ontwikkelingen, trends, IT in het algemeen en processen in het bijzonder. Technische documentatie van je werk is te allen tijde belangrijk ten behoeve van toekomstig beheer. Naast deze technische (advies)werkzaamheden, vervul je coördinerende taken wat inhoudt dat je werkzaamheden coördineert en zorgdraagt voor de afstemming tussen de verschillende disciplines. Je hebt een spilfunctie in de relatie en samenwerking met externe leveranciers en de eigen organisatie en fungeert als eerste aanspreekpunt voor Functioneel Beheer betreffende de technische werking en functionaliteit van applicaties en systemen. Hiernaast maakt je de werkplanning, bewaak je voortgang en neem je maatregelen om de productie te borgen.

Achtergrond opdracht:
De coördinator applicatiebeheer zal werkzaam zijn binnen team ICT Beheer van de directie Bedrijfsvoering. Team ICT Beheer verzorgt in het demand/supply model de interne IT delivery. Binnen het team is de coördinator voor het applicatiebeheer verantwoordelijk voor het beheer en gecoördineerd doorvoeren van wijzigingen in het applicatielandschap. De product coördinator neemt deel aan het teamoverleg waarin de processen- en resourceplanning worden besproken. De coördinator organiseert de werkzaamheden voor het cluster applicatiebeheer met een omvang van vijf medewerkers inclusief de coördinator zelf.

Organisatie:
De Autoriteit Consument & Markt (ACM) is een toezichthouder en in 2013 ontstaan uit een fusie tussen De Consumentenautoriteit, Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Onafhankelijke Post en Telecommunicatie Autoriteit (OPTA). ACM ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Het is onze missie kansen en keuzes voor bedrijven en consumenten te bevorderen. Dit doen we door probleemoplossend te werken. ACM is een zelfstandig bestuursorgaan en komt onafhankelijk en zelfstandig tot besluiten. Het Ministerie van Economische Zaken is politiek verantwoordelijk voor het beleid en de wetgeving en bepaalt de kaders waarbinnen ACM opereert. Wij maken ons met ruim 520 collega’s op onafhankelijke en professionele wijze sterk voor consumenten en bedrijven. We zijn een platte, overzichtelijke organisatie met acht directies, te weten: Mededinging, Consumenten, Energie, Telecom Vervoer en Post, Juridische Zaken, het Economisch Bureau, Bedrijfsvoering en Bestuur Beleid en Communicatie.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding in een ICT gerelateerde opleiding zoals Bedrijfskundige of Technische Informatica;
  • ITIL Foundation certificaat en ITIL Service Transition examen behaald;
  • Je hebt kennis van moderne berichtstandaarden op het internet, algemene web standaarden en ervaring met één of meerdere architecturen: HTML 5, CSS 3, My-SQL, MS-SQL Java Script, ASP.net, AJAX en/of C# en kennis van tenminste Windows Server 2016;
  • Je hebt meer dan 3 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol in het coördineren van het applicatiebeheer;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met het organiseren van change management en release management processen in een coordinerende rol binnen het werkveld van Applicatiebeheer;
  • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met applicatiebeheer in .Net omgevingen.

Wensen:

  • Competenties: – Communicatief en analytisch sterk in woord en vooral ook geschrift;- Goed in plannen en organiseren; – Kwaliteit- en resultaatgericht; – Overtuigingskracht, daadkracht en doorzettingsvermogen; – Initiatiefrijk; – Probleemoplossend vermogen; – Omgevingssensitief; – Uitstekende adviesvaardigheden; – Pragmatisch; – Dienstverlenend;
  • Werkervaring bij de Rijksoverheid in applicatiebeheer;
  • Ervaring met SharePoint;
  • Ervaring met Decos JOIN en JKC.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-06-21 13:32:14

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden