CSS Developer en UX Designer | Assen

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2020-0497
Startdatum:
12-10-2020
Verwachte einddatum:
30-09-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2 Oct 2020 7:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) op zoek naar een Senior CSS Developer en UX Designer op basis van 36 uur per week. 

Als ervaren senior CSS Developer en UX Designer werk je mee aan het ombouwen van een legacy Java EE applicatie naar een webapplicatie met een Angular voorkant en een REST/Java EE achterkant. Je komt te werken in een derde DevOps team, bestaande uit Java ontwikkelaars met Angular kennis, beheerders, testautomatiseerders en een Product Owner.

DICTU werkt in drie teams aan het doorontwikkelen en moderniseren van de webapplicatie TenderNed. In de afgelopen periode hebben we de transitie gemaakt van gescheiden Scrumteams en een beheerteam met maandelijkse releases, naar DevOps teams met frequente releases. Daarbij is flink geïnvesteerd in een goede inrichting van Continuous Integration en Continuous Delivery, met de inzet van containers en Cloud.

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou!

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan weten regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Aantoonbare ervaring Requirements Analyse en Interactie Design;
  • Meer dan 2 jaar ervaring met HTML/ CSS en omzetten UX ontwerp naar CSS;
  • Meer dan 2 jaar ervaring met Designsystemen (Photoshop, Illustrator, Creative Cloud);
  • Meer dan 2 jaar ervaring backend ontwikkeling Java;
  • Meer dan 2 jaar ervaring met Wireframes/ Prototyping.

Wensen:

  • Competenties: Bekendheid en ervaring met Aanbestedingsprocessen binnen de Rijksoverheid Bekend met de DICTU organisatie en de systemen bij het Ministerie van EZ is een pre. Ruime praktische ervaring binnen Agile/Scrum trajecten In staat functioneel inhoudelijk te overleggen met de gebruikersorganisatie Stress bestendig, vasthoudend en nauwgezet Ervaring in politiek gevoelige omgeving;
  • Je hebt inhoudelijk kennis van het aanbestedingsdomein; – kennis van TenderNed; – Technische kennis: – Ervaring met Java; – Ervaring met User Flows/ Customer Journeys; – Kennis en ervaring met Angular; – Kennis en ervaring met Spring, JavaEE, JPA/Hibernate; – Kennis en ervaring met Karma, Jasmine en Protractor; – Kennis en ervaring met Adobe XD/ Sketch; – Kennis en ervaring met Adobe Creative Cloud; – Ervaring met Continuous Integration / Continuous Delivery en met Scrum of DevOps; – Je bent goed in het uitwerken van gedetailleerde oplossingen;- Je bent goed in het bedenken van abstracte oplossingen;
  • Je bent proactief, communicatief en sociaal. Iemand die gericht is op samenwerking en verder kijkt dan zijn eigen verantwoordelijkheden. Je bent een echte vakman (m/v), die staat voor kwaliteit zonder de voortgang uit het oog te verliezen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Locatie Assen. Den Haag 2x per mnd een dag.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-09-30 12:01:40

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden