Data Engineer | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0567
Startdatum:
01-12-2020
Verwachte einddatum:
31-05-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
4 Nov 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Data Engineer op basis van 36 uur per week.

Opdrachtbeschrijving:
Als Data Engineer draag je zorg voor het ontsluiten van data uit de verschillende beheersystemen richting het door SSC-ICT zelf ontwikkelde Data Analyse Platform. Je gebruikt hiervoor je vergaande kennis van Python en hebt een goed overzicht van mogelijke tools en packages die je werk hierbij makkelijker maken. Tevens werk je mee aan de verdere ontwikkeling van het platform en aanbieden van nieuwe functionaliteiten op het platform ten behoeve van onze afnemers. Kennis en ervaring met Javascript is hierbij een pre. Je houdt Data Science ontwikkelingen in de gaten en adviseert hierover. Het uitbrengen van een advies over de mogelijkheden van open data voor SSC-ICT is hier onderdeel van.

Achtergrond Opdracht:
De transitie van SSC-ICT wordt uitgevoerd in vijf sporen. Een van die sporen is het spoor techniek. Een werkpakket binnen het spoor techniek is deployment automation. Het werkpakket heeft tot doel om de levering van technische services mbt Oracle, Linux en Windows, met behulp van automation en selfservice te laten plaatsvinden zodat wordt voldaan aan de afspraken die met de afnemers zijn gemaakt en de kwaliteit van de levering en de Technische Service volledig en toekomst vast wordt gegarandeerd.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT- diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU- voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt ervaring met container techonolgie (o.a. Docker);
  • Je hebt ervaring met Python en Restful APS’s vanuit Phyton;
  • Je hebt meer dan 3 jaar eraring met Data management (big data);
  • Je hebt meer dan 2 jaar kennis en ervaring van Infrastructuur (Windows/Linux, Vmware en CISCO).

Wensen:

  • Competenties: – Je beschikt over een groot analytisch vermogen; – Je toont initiatief en bent gericht op samenwerking;
  • Je hebt ervaring met Integrated development environment (Jupyter Notebook, Plotly Dash/Flask, MkDocs, Docker);
  • Cisco CCNA;
  • Kennis en ervaring met Javascript.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 12 november 2020 tussen 13:00 – 17:00 uur. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-28 08:05:57

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden