Development engineer | Almelo

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Almelo
Aanvraagnummer:
A2020-0635
Startdatum:
04-01-2021
Verwachte einddatum:
01-07-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
25 Nov 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Justitiële Informatiedienst op zoek naar een Development engineer op basis van 36 uur per week.

Als developer ben je lid van één van de scrum-teams. Je bent verantwoordelijk voor zowel het opstellen van de user stories als het vertalen daarvan naar technische oplossingen die binnen de architectuur passen. Je vervaardigt de programmatuur, waarbij het draait om het ontwerpen, coderen en samenstellen van een product dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Die geef je mede vorm door toepassing van onze code standaarden en het dagelijks meten van de codekwaliteit, het bouwen van veilige software, en het bijdragen aan unit-/integratietests en functionele tests. Je hebt dan ook gedegen kennis van coding conventions, test driven development, continuous integration en -deployment. Van jou wordt verwacht dat je daarbinnen bijdraagt aan (bouw)testen van door jou opgeleverde componenten en die van collegaontwikkelaars, inclusief reviewen en opstellen van user stories. Je bent kritisch naar de interne opdrachtgever toe als het gaat om goed gespecificeerde wensen die in user stories worden omgezet en hun verwachtingen ten aanzien van integrale kwaliteit. Je hebt ruime kennis en ervaring met systeemontwikkeling in een Java-/Angular/ Oracle-omgeving.

Achtergrond opdracht:
De afdeling waarbinnen de opdracht plaatsvindt is Ontwikkeling. De afdeling Ontwikkeling zorgt voor de ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande systemen, applicatief onderhoud en de levering van expertise aan andere afdelingen binnen onze dienst. De opdracht vindt plaats vanuit de vestigingen Almelo. Voor deze opdracht wordt 1 developer gezocht om bij te dragen aan zowel reguliere (beheer) werkzaamheden als projectinspanningen.

Organisatie:
De Justitiële Informatiedienst zorgt dat cruciale informatie beschikbaar is op het juiste moment voor de juiste persoon. In de strijd voor een rechtvaardige en veilige samenleving helpt de Justitiële Informatiedienst met betrouwbare informatie en slimme oplossingen. Wij bouwen aan een krachtige verbinding tussen mens, informatie en technologie.

Onze kernwaarden zijn:

 • Nieuwsgierig (open houding): Wij kijken voortdurend om ons heen om precies te weten wat er speelt. Wij blijven vragen stellen en verplaatsen ons in de wereld van onze partners;
 • Innovatief (steeds slimmer): Met plezier dagen wij elkaar uit om alles steeds slimmer en beter te doen. Dit doen wij met lef en wij durven buiten de gebaande paden te gaan;
 • Betrouwbaar (verwachtingen waar maken): Wij zijn transparant en doen wat wij hebben afgesproken. Je kunt op ons rekenen;
 • Samenwerken (sleutel tot succes): Wij weten elkaar te vinden en zijn erop gericht om ieders kwaliteiten te versterken. Wij zijn aanspreekbaar op ons handelen. Samen maken wij ons werk tot een succes;
 • Daadkracht (doordacht doorpakken): Wij nemen het voortouw en leveren resultaat. Als het kan, zetten we graag een stapje extra. 

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Professional Developer Scrum: PSD;
 • Methoden en technieken voor Agile ontwerp: Jenkins, Pipeline CI/CD;
 • Programmeren: Java 7/8 kennis en ervaring in een microservices omgeving;
 • Ruim 3 jaar hbo werk en denkniveau;
 • Je hebt 3 jaar Agile werkervaring.

Wensen:

 • Competenties: – Teamspeler; – flexibel; – nieuwsgierig; – bereid om zich te ontwikkelen;
 • Aantoonbare ervaring met Docker / Ranger.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 2 december 2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Thuiswerken zolangs corona maatregelen van toepassing zijn.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-11-23 07:15:18

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden