DevOps Engineer | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1140
Startdatum:
01-03-2021
Verwachte einddatum:
28-02-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
18-02-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor het Nederlands Forensisch Instituut op zoek naar een DevOps Engineer op basis van 36 uur per week.

Het NFI blijft Hansken doorontwikkelen en de forensische mogelijkheden ervan verder uitbreiden. Hansken moet dan ook hét dataanalyseplatform worden. Een platform dat breed in zaakonderzoeken wordt toegepast door tactische rechercheurs van de (inter)nationale rechtshandhaving voor het inzichtelijk en toegankelijk maken van digitale data.Voor deze doorontwikkelingen werk jij als DevOps engineer samen met jouw collega’s aan innovatie en verdere uitbreiding van het Hansken platform. Het team waarin je komt te werken is hecht en kenmerkt zich door zijn open en directe sfeer. Een team waar je elkaar helpt om samen te komen tot oplossingen van complexe casussen.

Achtergrond opdracht:
Team Software-engineering bestaat ca 35 gedreven softwareontwikkelaars en testers. Samen werken we aan diverse projecten; voornamelijk voor de afdeling Digitale en Biometrische Sporen (DBS), maar ook voor andere onderdelen van het NFI. Vanwege de diversiteit aan opdrachtgevers ontwikkelen we een grote variëteit aan producten, zoals desktop-, Java- en webapplicaties en core libraries. Software die binnen het NFI, het ministerie van Justitie en Veiligheid, maar ook daarbuiten wordt gebruikt als hulpmiddel bij opsporing en bewijsvoering.Binnen het team krijgt iedereen de ruimte voor het inbrengen van nieuwe ideeën om producten voor opsporing en bewijsvoering te verbeteren. Problemen pakken we zelfstandig aan, maar we helpen en versterken elkaar ook waar nodig.Het team heeft een fijne, open en informele sfeer.

Organisatie Nederlands Forensisch Instituut:
Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Dus ook aan een veilige en rechtvaardige samenleving voor iedereen. Veiligheid en Justitie verdedigt en beschermt de rechtsorde, van beleid tot uitvoering. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) is een agentschap van het ministerie van Veiligheid en Justitie en levert kwalitatief hoogwaardige forensische diensten met behulp van state-of-the-art technologie en wetenschap. Gedreven NFI-professionals richten zich gezamenlijk op het tijdig leveren van begrijpelijke, objectieve en zo nodig multidisciplinaire forensische analyses, op meer dan 30 onderzoeksgebieden zoals DNA, pathologie en toxicologie, maar bijvoorbeeld ook digitale technologie en wapens. De resultaten spelen een belangrijke rol bij opsporing en vervolging, en in rechtszaken. In alle gevallen houdt het NFI zich bezig met zaken die direct van invloed zijn op het dagelijks leven. Dat maakt werken voor het NFI zo bijzonder. Want recht raakt mensen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding hbo+, bij voorkeur Informatica of Software Engineering;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met configuratie management, bij voorkeur Ansible en AWS CloudFormation (duidelijk herleidbaar uit werkervaring op het CV);
 • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in software ontwikkelen, bij voorkeur in JAVA, JAVA-script en/of PYTHON. (duidelijk herleidbaar uit het CV);
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Continuous Integration en Continuous Development (duidelijk herleidbaar uit werkervaring op het CV). En de kandidaat heeft ervaring met het bouwen en beheren van productie waardige container;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met AWS, is bekent met het AWS Well-Architected Framework en heeft ervaring met migraties naar AWS (duidelijk herleidbaar uit werkervaring op het CV);
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met configuratie management;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met het werken met monitoring tools bij voorkeur Prometheus, Grafana en Splunk. (duidelijk herleidbaar uit werkervaring op het CV).

Wensen:

 • Competenties: – Communiceert open en eerlijk; – Stressbestendig; – Flexibel;
 • Werkt projectmatig;
 • Teamspeler;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Agile werken (aantoonbaar in het CV).

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-02-15 15:34:57

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden