DevOps Engineer | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1428
Startdatum:
01-06-2021
Verwachte einddatum:
01-11-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
19-05-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een DevOps Engineer op basis van 36 uur per week.

Als DevOps Engineer met focus op Operations voer je diverse beheertaken uit voor het BAS systeem. Daarbij zijn diepgaande technische kennis en ervaring van de technische platformen, met name USoft en USoft, en goede contactuele eigenschappen van grote waarde. Je werkt in één van de drie DevOps teams die verantwoordelijk zijn voor het BAS systeem en hebt daarbuiten regelmatig contact met functioneel beheer en andere infrateams. Je fungeert als operationeel aanspreekpunt voor de technische werking van het BAS systeem en houdt continu het grote geheel (beheerketen) in de gaten.

Daarnaast werk je in beheer, oplossen van incidenten, problems en werk je aan de opleveringen van applicatie(release)s. Je fungeert als vraagbaak voor je collega’s en bent constant bezig om te verbeteren.

De DevOps engineer met focus op Operations:

 • Onderhoudt de technische documentatie;
 • Levert bijdragen aan het beheren van de beheertools (FAB en TAB rol);
 • Houdt de voor het werkgebied relevante kennis op peil door middel van permanente educatie. Volgt en onderzoekt de trends en ontwikkelingen in het werkgebied en adviseert over de toepasbaarheid in de eigen werkomgeving. Participeert actief in kennisdeling met collega’s;
 • Doet voorstellen voor verbetering van normen en richtlijnen op basis van zelf opgedane ervaringen en technologische ontwikkelingen.

Achtergrond opdracht:
DICTU heeft drie DevOps teams die beheer/ontwikkeling doen op de applicatie BAS (basisadministratie systeem), een primair systeem voor onze klant RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) dat ondersteunt bij het verstrekken van Subsidies. Voor één van de drie DevOps teams zijn wij op zoek naar versterking van een DevOps engineer met focus op Operations. Naast de inhoudelijke werkzaamheden draagt de kandidaat bij aan de lopende agile transformatie. Daarom is het wenselijk dat de kandidaat enige kennis en ervaring heeft met ontwikkelen en testen.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden;
 • HBO of WO diploma;
 • MS MCTS SQL server dev. & maintenance;
 • MS (70-431) TS SQL Server 2005 Impl&Maint MS (70-536) TS .NET2.0 ApplDev Found;
 • Usoft 8.x kennis/ervaring (>2 jr);
 • Gecertificeerd scrummaster;
 • Je hebt ruim 5 jaar uitvoeren Technisch (applicatie) Beheer, proactief beheer, zelfstandig en in samenwerking met IT, Functioneel Beheer, Leverancier oplossen van verstoringen, uitvoeren installaties;
 • Je hebt ruim 5 jaar ervaring met beheren/onderhouden Installatie/config handleidingen/runbooks;
 • Je hebt meer dan 3 jaar ervaring met Agile/ Devops werken;
 • Je hebt 10 jaar ervaring met SQL Server.

Wensen:

 • Competenties: – Goede communicatieve vaardigheden; – Samenwerkingsgericht; – Netwerken; – Analytisch; – Proactief; – Zelfstandigheid in werk plannen en uitvoeren; – Omgevingsbewust, begrijpt de organisatie om zich heen; – Flexibel in denken en doen, niet rechtlijnig;
 • Je hebt aanvullende kennis van Scripting in Windows omgeving, Microsoft, .Net en VB6.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Het team bevindt zich deels in Den Haag en deels in Zwolle. De werkzaamheden kunnen op beide plaatsen worden uitgevoerd, waarbij af en toe gezamenlijke meetings plaatsvinden waarbij fysieke aanwezigheid is gewenst en reizen noodzakelijk kan zijn.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-05-17 12:07:49

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden