Devops Engineer .NET | Amsterdam

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2020-0613
Startdatum:
30-11-2020
Verwachte einddatum:
29-05-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32-38
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
16 Dec 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Remco Blommesteijn
Telefoonnummer:
06-11355233

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze directe eindklant op zoek naar een Devops Engineer .NET op basis van 32-38 uur per week voor een vast dienstverband

Onze eindklant beschikt over een geavanceerd (eigen bouw) elektronisch archief systeem. Voor de ondersteuning van het huidige Agile Team bij de (door)ontwikkeling van het maatwerkproduct en het vertalen van de roadmap naar implementeerbare functionaliteit, zoeken we op korte termijn een breed georiënteerde technisch onderlegde alleskunner (met als basis ontwikkelaar.NET). Ben jij ruimschoots bekend met het ontwikkelen van functionaliteit in .NET en heb je interesse in een breed werkveld waar ook functionele taken (beheer/test/gebruikersondersteuning) bij horen in een multidisciplinair team? Krijg jij energie van afwisseling in je werk? Dan ben jij de DevOps Engineer die we zoeken.

Het maatwerkproduct bestaat al geruime tijd en voor de doorontwikkeling (zowel technisch als functioneel) is een roadmap opgesteld voor de komende jaren, zodat het maatwerkproduct blijvend de primaire processen kan ondersteunen. Het maatwerkproduct is de bron waar alle (binnenkomende en uitgaande) communicatie geïndexeerd en opzoekbaar wordt gearchiveerd. Zaken die in de roadmap staan zijn o.a.: GIT Repository; het implementeren van een nieuw versiebeheersysteem, vervanging van technische componenten in het kader van Life Cycle Management en het toevoegen van nieuwe gebruikers wensen uit te voeren in nieuwe functionaliteit. Dit wordt opgepakt naast het uitvoeren van het noodzakelijke dagelijkse operationeel beheer.

Het team bestaat uit 7 personen en is onderdeel van de Valuestream. De Value stream bestaat uit ca. 45 medewerkers die werken in agile teams. Een team bestaat naast medewerkers uit de Value Stream ook uit medewerkers uit de business waar je nauw mee samenwerkt.

Voor de pensioenuitvoerder gaat pensioen over mensen, leven en samenleven. Met zorgvuldig vermogensbeheer, pensioenadministratie, communicatie en advies wil onze directe eindklant meehelpen aan een leefbare toekomst waarin we welvaart en welzijn eerlijk en duurzaam samen delen. Voor huidige en toekomstige generaties. Voor nu, straks, en later.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je bent een gedreven en ondernemende professional die voorop wil lopen in je vakgebied;
  • Je beschikt over meerjarige kennis van Microsoft ontwikkelomgeving, Visual Studio, C#, Language Enhancements en optioneel VB Language Enhancements; Visual Studio, .NET, framework, ASP, .NET;
  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, met voorkeur met ICT- of Informatica-richting;
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen;
  • Een hulpvaardige houding.

Wensen:

  • Ervaring met elektronische archiefsystemen;
  • Kennis van en ervaring met PL/SQL;
  • Ervaring met het werken in een AGILE omgeving.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Remco Blommesteijn bereikbaar op het nummer: 06-11355233. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-11-16 12:11:13

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden