Documentum en XML developer en beheerder | Diemen

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Diemen
Aanvraagnummer:
A2020-0284
Startdatum:
01-07-2020
Verwachte einddatum:
30-06-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
4 Jun 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Zorginstituut Nederland op zoek naar een Documentum en XML Developer en beheerder op basis van 36 uur per week. 

Omschrijving van opdracht:
Het dwarsverband Farmacotherapeutisch Kompas (FK) beheert en publiceert de website www.farmacotherapeutischkompas.nl. Doel van de website is het bevorderen van gepast gebruik van geneesmiddelen en tot de doelgroep behoren alle voorschrijvers van geneesmiddelen in Nederland. Per week worden een miljoen pagina’s bekeken. De website wordt gevoed vanuit een complex redactioneel systeem op basis van Documentum (ECM) en XMetaL (XML editor). In het redactioneel systeem worden 3 typen gestructureerde documenten onderhouden, geneesmiddel, geneesmiddelgroep en indicatie (ziektebeeld). De documentstructuur wordt geborgd in XML en de XML documenten worden door de redactie bewerkt middels de tool XMetaL. Met behulp van workflows inclusief allerhande waarborgen bewerkt de redactie de documenten. De redactie hanteert het meer ogen principe. In alle stappen ziet de redactie medewerker in XMetaL alle wijzigingen van alle personen, inclusief commentaren t.o.v. de vorige publicatie. Zowel in de workflow als in de document structuur zijn door de redacteur onder voorwaarden afwijkingen van de standaard mogelijk. Na iedere workflow stap volgt een geautomatiseerde controleslag. Het bovenstaande brengt met zich mee dat er zowel in Documentum als in XMetaL substantieel maatwerk is gecodeerd. Documentum en XMetal zijn middels connectoren aan elkaar verbonden. Vanuit Documentum worden de documenten, middels webservices, gepubliceerd naar het Web platform Bloomreach Experience Manager (voorheen Hippo). Bij het publiceren wordt de XML middels XSLT omgezet naar het juiste formaat voor Bloomreach XM. Het onderhoud, gebruikersondersteuning en de doorontwikkeling van bovenstaande behoort tot de verantwoordelijkheden van de gezochte ontwikkelaar. De web omgeving valt buiten de opdracht, maar de afstemming met het Webteam is noodzakelijk en frequent. Het Webteam werkt volgens SCRUM.

De product owner is verantwoordelijk voor het Farmacotherapeutisch Kompas en verzorgt de directe aansturing van de gezochte ontwikkelaar. De product owner wordt ondersteunt door kerngebruikers voor het maken van plannen en het uitvoeren van testen.

Beschrijving werkzaamheden:
Het uitvoeren van alle onderhoud en doorontwikkeling van de hierboven beschreven omgeving. Het beheren van de omgeving, voor zover dat niet bij de hosting partij gebeurt en ondersteunen van gebruikers die problemen ervaren of wensen hebben. Het samen met de hostingpartij analyseren van problemen op het raakvlak van technisch beheer en applicatie beheer.

Algemeen:
Zorginstituut Nederland is een advies- en uitvoeringsorganisatie op het gebied van de Zorgverzekeringswet en de Wet langdurige Zorg. Zorginstituut Nederland heeft een belangrijk aandeel in het verbeteren van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Dit aandeel levert Zorginstituut Nederland onder meer door te adviseren over de samenstelling van het basispakket, de verbetering van de kwaliteit van zorg te stimuleren, het middels publiekelijk toegankelijke websites beschikbaar stellen van informatie over de kwaliteit van zorg in Nederland, het uitvoeren van de risicoverevening en het beheren van de verschillende fondsen.

Beschrijving team:
De medewerker werkt direct onder de aansturing van de product owner en werkt samen met het Webteam. Het webteam werkt met een SCRUM aanpak en bestaat uit vijf man en werkt aan alle websites van he Zorginstituut. De Documentum medewerker werkt alleen aan het FK en heeft voor de doorontwikkeling intensief contact met twee kerngebruikers en de product owner. Het FK team doet periodiek en incidenteel gebruikersonderzoek (artsen, verpleegkundigen, apothekers en artsen in opleiding) ten behoeven van de doorontwikkeling en de juiste afstemming van de toepassing op de taken van de gebruiker.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Je bent geen zzp’er maar je bent in loondienst bij een leverancier of je komt voor de duur van het project in loondienst bij Quest4;
 • Je bent beschikbaar voor 36 uren per week gedurende de periode tussen 1 juli 2020 en 30 juni 2021, waarvan onder normale omstandigheden 70% van de tijd werkzaam op locatie van Zorginstituut Nederland;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met Documentum, inclusief Webtop. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het maken en onderhouden van workflows (BPM) in Documentum. Geef aan hoeveel jaar jaar ervaring;
 • Minimaal 2 jaar development ervaring met JAVA. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
 • Minimaal 2 jaar ervaring met relationele databases. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met XML en XSLT;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met Javascript;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met .NET;
 • Je bent beschikbaar op 15 juni aanstaande voor een intake gesprek.

Wensen:

 • Kennis van XMetaL, of een andere XML editor;
 • Kennis van IIS en SQL-server voor onderhoud van de Kostenmodule;
 • Kennis van REST services;
 • Kennis van de betreffende redactionele applicatie van het FK.

Competenties:

 • Analytische en sociale vaardigheden om de brug te vormen tussen gebruikersorganisatie, automatiseringsspecialisten en IT Leveranciers;
 • Developers vaardigheden;
 • Snel in kunnen werken in vreemde code en omstandigheden;
 • Kwaliteitsgericht;
 • Documentatievaardigheden, zowel technisch als ondersteuning van functionele specificaties.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-05-20 07:02:35

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden