Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

Documentum ontwikkelaar | Woerden

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Woerden
Aanvraagnummer:
A2018-2895
Startdatum:
16-01-2019
Verwachte einddatum:
15-01-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
32-40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
3 Jan 2019 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Quest4 is voor de Kamer van Koophandel op zoek naar een Documentum ontwikkelaar voor 32-40 uur in de week in Woerden

Kamer van Koophandel
Ondernemen is kansen benutten, risico’s nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.
 
Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Projectomschrijving:
We zoeken een ontwikkelaar met ruime ervaring  voor onze Enterprise Content Management systeem (ECM). Je hebt ruime ervaring met de applicaties Documentum en dan in het bijzonder D2 in relatie tot Brava Viewer en MyInsight. De belangrijkste werkzaamheden zijn het aanpassen van het maatwerk tbv de upgrade van het documentum pakket.

Opdracht omschrijving
1. Onderzoekt samen met o.a. de informatieanalist de uit te voeren wijzigingen aan de applicatie.
2. Aanpassingen afstemmen binnen het team.
3. Samenwerking opzoeken binnen de organisatie om het werk succesvol uit te voeren.
4. Zelfstandig de applicaties aanpassen en in de ontwikkelomgeving testen.
5. Applicatie issues en storingen onderzoeken en oplossen.
6. Bijdrage leveren aan de ontwikkeling en toepassing van Continuous Integration builds and deployment pipelines indien dat gevraagd wordt.
7. Bijdrage leveren aan de ontwikkeling en toepassing van Continuous Delivery, Agile development en DevOps indien van toepassing.
8. Doet voorstellen ter verbetering en draagt ICT-oplossingen aan over ICT-vraagstukken.
9. De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentatie van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers.
10. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Functie eisen

 • Kandidaat heeft een afgeronde opleiding op het gebied van Informatica
 • Kandidaat is een Documentum Proven Professional
 • Kandidaat heeft kennis van SCJP/OCPJP
 • Kandidaat heeft kennis van complexe procesarchitecturen binnen de overheid,  waarbij overkoepelende business processen hun weerslag hebben in meerdere technische systemen
 • Kandidaat heeft kennis van het bouwen van Documentum applicaties voor high-available ECM omgevingen met hoge performance eisen
 • Kandidaat heeft 3 jaar of meer ervaring in de combinatie van Documentum Business Process Engine met de Documentum D2 User Interface.
 • Kandidaat heeft 3 jaar of meer ervaring met het gebruik van myInsight for Documentum in combinatie met Documentum D2 user interface?
 • Kandidaat heeft 2 jaar of meer ervaring met Scrum
 • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het customizeren van workflows, wanneer standaard configuratie onvoldoende performant blijkt, maar waarbij kandidaat ook een gezonde afweging kan beargumenteren deze switch te maken.
 • Kandidaat verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden
 • Kandidaat is nauwgezet in de uitvoering van de werkzaamheden binnen gestelde normen
 • Kandidaat is in staat draagkracht te creëren en weet anderen ertoe te brengen een standpunt, idee, advies of plan te accepteren en/of over te nemen
 • Kandidaat handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep.
 • Ontwikkelen van eigen kennis over het vakgebied en deze kennis effectief benutten voor de eigen functie of organisatie.
 • Beschikbaar voor een gesprek op donderdag 10 januari van 10.00 – 16.00 uur

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands, MS word en max 5 pagina’s 

Duur: 1 jaar met een mogelijkheid van verlenging met 2 maal 1 jaar. 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-12-28 11:12:23Status : Gesloten

Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
NeeJa
Maximale uploadgrootte: 5MB

Conform de AVG-wetgeving verwijzen wij naar ons privacy statement.

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Wordt gevonden door Quest4

CV aanbieden