Drupal front-end ontwikkelaar | Assen

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2021-1644
Startdatum:
02-08-2021
Verwachte einddatum:
31-01-2022 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
13-07-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor DICTU op zoek naar een Drupal front-end ontwikkelaar op basis van 36 uur per week.

Als Drupal front-end ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de voorkant van een website. Je zorgt voor de verbinding tussen het design en de back-end. 

De focus ligt vooral op Drupal-frontend, maar je werkzaamheden zijn veelzijdig en je hebt veel interactie met collega’s en klanten om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Je drijfveer? Continu streven naar verbetering in kwaliteit en onderhoud, zowel bij kleine als grote projecten en beheeromgevingen. Aan de doelstellingen van klanten lever jij proactieve en enthousiaste bijdragen.

Ook speel je een rol in de vormgeving van de toekomstvisie van het team. Dat doe je door bestaande technologieën te verbinden met ontwikkelingen in de markt, die je op de voet volgt. Verder zijn wij op zoek naar iemand die kennis heeft van Accessibility. Onze websites moeten hier per september verplicht aan voldoen. 

Achtergrond opdracht:
De vraag naar Drupal-applicaties neemt sterk toe, zowel bij bestaande als nieuwe klanten binnen de Rijksoverheid. Wegens uitbreiding van het team is Dictu op zoek naar een zeer ervaren Drupal backend ontwikkelaar / beheerder. De gewenste kandidaat weet met zijn / haar ambitie, ervaring en enthousiasme als beheerder/ontwikkelaar onze producten en dienstverlening continu te verbeteren.

In een zeer gedreven multidisciplinair Drupal-team werk je met meer dan 40 collega’s aan het (door)ontwikkelen en beheer van websites en – applicaties voor onze klanten. Je werkt hierbij nauw samen met klanten (product owners), delivery managers, productleiders en backend- en frontend-disciplinegenoten.

Organisatie:
DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Ervaring in frontend ontwikkel kennis in CSS/SASS, HTML, Javascript en Twig;
 • Je hebt ruim 3 jaar ervaring met: Javascript ES6;
 • Je hebt ruim 3 jaar ervaring met SASS, HTML;
 • Je hebt ruim 3 jaar ervaring met WCAG (2.0 of hoger);
 • Alleen kandidaten die in loondienst zijn komen in aanmerking voor deze opdracht. Ben jij ZZP’er informeer dan naar onze mogelijkheden.

Wensen:

 • Competenties: – Communicatief vaardig, Resultaat- en klantgericht, zichtbaar, proactief, betrokken.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met Drupal backend als beheerder of ontwikkelaar en hebt daarbij uitstekende kennis van Drupal 7 en 8; – Je hebt goede kennis van PHP, MySQL, het Drupal-hook-, en templatesysteem; – Je hebt bij voorkeur kennis van cachingsystemen, zoals Varnish en memcache, en Solr (cloud); – Je hebt feeling voor ontwikkeling en beheer, maar je onderscheidt je vooral door je ervaring met het ontwikkelen van goede klantoplossingen;
 • Je bent ervaren in het schrijven van technische implementatieplannen en kunt deze ook naar functioneel niveau vertalen voor klanten; – Je hebt bij voorkeur ervaring met Agile- en Scrum; – Je bent vertrouwd met ontwikkelen in Linux;
 • Je hebt ruime ervaring met backend, en bent bekend met het gebruik van Drupal-modules, PHP en SASS/LESS; – Je hebt ervaring met Javascript en jQuery; – Je hebt ervaring met het bouwen van responsive websites en het bouwen van toegankelijke websites volgens de standaarden van www.webrichtlijnen.nl;
 • Je hebt kennis van en ervaring met GIT; – Je hebt bij voorkeur ervaring met continuous integration en delivery; – Je bent vaardig in het begeleiden van totaaloplossingen, van klantbehoefte tot en met implementatie;
 • Je kunt producten, diensten, beleid en processen, nieuwe ideeën en concepten inhoudelijk toelichten aan het team en management; – Je bent vaardig in het beoordelen van kwaliteit en bruikbaarheid van ontwikkelde bedrijfsvoeringsproducten, -diensten, -beleid en processen, én de impact daarvan op de omgeving;
 • Je bent gemotiveerd, ambitieus en creatief; – Je bent enthousiast en proactief; – Je hebt de drive om continu te werken aan het verbeteren van producten en dienstverlening; – Je bent communicatief vaardig en in staat om te verbinden.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-07-08 07:54:26

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden