Pitstop voor ambities
Detachering & recruitment

Dynamics 365 Solution Architect | Amsterdam

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2018-2898
Startdatum:
21-01-2019
Verwachte einddatum:
30-04-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
7 Jan 2019 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Wij zijn voor het waternet op zoek naar een  Solution Architect Dynamics 365 voor 40 uur in de week.

Waternet zoekt een Solution Architect Dynamics 365 die zorg kan dragen voor een integrale Dynamics 365 visie binnen Waternet. Naast de samenwerking met de solution architect Maximo werk je nauw samen met de verschillende Dynamcis365 scrumteams. Je weet mensen om je heen te binden en te activeren die je nodig hebt bij de voorbereiding, de realisatie en adoptie van ons product. 

Microsoft 365 is naast Maximo (IBM) een van onze key-platformen. Een van de onderdelen van Microsoft 365 is Dynamics 365. Waternet gebruikt Dynamics 365 op dit moment voor het factureren en innen van onze drinkwatergelden. Hiervoor wordt de add on Mecoms gebruikt. Daarnaast worden in 2 andere scrumteams voorbereidingen getroffen om ook onze financiële- en HR processen onder te brengen in Dynamics 365. Maar Dynamics 365 bevat natuurlijk veel meer mogelijkheden. Er is daarbij, qua functionaliteit, overlap met het keyplatform Maximo.

Als Dynamics 365 Solution Architect werk je samen met de Solution Architect van Maximo om vast te stellen welke processen ondergebracht worden in Dynamics 365, Maximo of een combinatie van die twee. Als Solution Architect ben je verantwoordelijk voor de interactie met de belangrijkste stakeholders van Waternet om te zorgen voor stabiele, schaalbare oplossingen op basis van Microsoft Dynamics 365 en om te helpen bij de verdere ontwikkeling van innovatieve oplossingen. Een van de resultaten van jouw opdracht kan leiden tot een Europese aanbesteding voor specifieke Dynamics 365 oplossingen, eventueel gezamenlijk met Financiën en HR. Bij het uitvoeren van de opdracht verwachten we ook dat je jouw ervaring inbrengt op het gebied van regievoering ten aanzien van meerdere Dynamics365 partners/leveranciers.

 

Activiteiten:

De Solution Architect bezit verregaande kennis van alle aspecten van Dynamics 365, kent op dit platform de ‘best practices’ en kan deze kennis delen met de organisatie. Waternet is op zoek naar een persoon die een bredere kennis heeft van ERP-bedrijfsprocessen, evenals uitgebreide ervaring met AX 2012. 

  • Je houd je bezig met het Architectuurontwerp, waarbij het huidige IT landschap vernieuwd zal worden en waarbinnen Dynamics 365 een belangrijke rol heeft. Rekening houdend met organisatiedoelstellingen, financiële, organisatorische en technische aspecten;
  • Je stemt af met de verschillende Domein-architecten en Solution architect Maximo om tot oplossingen te komen die binnen de beoogde Waternet IT architectuur passen (Binnen Waternet zijn er 3 key-platformen, ESRI, Maximo en het Microsoft365 platform, kennis van ESRI en Maximo is daarom een pré)

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar (jaren) ervaring als Microsoft Dynamics AX/365 als consultant of architect
  • Goed begrip van de sterke en zwakke punten van de Microsoft platformen en producten

Funtiewensen:

  • Certificaat op het gebied van Microsoft Dynamics AX/365
  • Bekend met Maximo of andere vergelijkbare pakketten en Asset management processen
  • Kennis en ervaring met overige Microsoft 365 producten zoals Flow en PowerApps
  • Aantoonbare kennis en ervaring van de Scrum/Agile methode
  • Een achtergrond in de Utility sector

Bijzonderheid

Bij het aanbieden van een kandidaat gaat u akkoord met de bijgevoegde voorkennisovereenkomst. Hiermee stemt u als leverancier in met het delen van opgedane voorkennis indien u wenst mee te dingen in toekomstige aanbestedingen met betrekking tot Dynamics 365

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands, MS word en max 5 pagina’s 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-12-28 11:42:23Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
NeeJa
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden