Expert Lead Base Marketing (CRM) | Hoofddorp

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Hoofddorp
Aanvraagnummer:
A2020-0025
Startdatum:
17-02-2020
Verwachte einddatum:
15-05-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
21 Jan 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functie omschrijving

Quest4 is voor onze directe eindklant op zoek naar een Expert Lead Base Marketing (CRM) voor 40 uur per week. 

Introductie:
Voor onze marketing organisatie op ons hoofdkantoor in Hoofddorp zijn we op zoek naar een interim Expert lead (Chapter lead) op het expertise gebied Base Marketing / CRM. Op onze afdeling werken we met multidisciplinaire teams die deels agile en deels ‘op traditionele manier’ werken aan het creëren van een 9+ gastbeleving voor onze gasten. Base Marketing (CRM) is één van de expertises die vertegenwoordigd wordt in de verschillende multidisciplinaire teams.

Het team Base Marketing waarover jij functioneel leiding geeft bestaat op dit moment uit 5 medewerkers verdeeld over 3 teams. Jij en je team rapporteren hiërarchisch aan de Manager Base Marketing. Je werkt daarnaast nauw samen met de Product Owners van verschillende teams, waarvan het merendeel ook hiërarchisch rapporteert aan de Manager Base Marketing. 

De afdeling is volop in ontwikkeling en maakt op dit moment een nieuwe optimaliseringslag in samenstelling en verantwoordelijkheden van de teams. De rol van Expert lead is tot nu toe vervuld door de hiërarchisch verantwoordelijke en zal dus nog (deels) moeten worden gevormd door de Expert lead.

Kernactiviteiten:
Jij bent als Expert Lead Base Marketing primair verantwoordelijk voor 3 pijlers:

 • De ontwikkeling én begeleiding van een visie op Base Marketing, waarbij de 9+ gastbeleving centraal staat op basis van data/gastinzichten met bijbehorende customer journeys; welk gedrag en behoeften zien we bij onze gasten (o.b.v. data en onderzoek), hoe bepalen we de journeys, welke competenties en organisatievermogen hebben we nodig? Je bent een drijvende kracht in de change naar een gast- en data gedreven 9+ organisatie. Dit stem je natuurlijk af met relevante stakeholders;
 • Het verhogen van vakinhoudelijke kwaliteit en ontwikkelingen binnen Base Marketing zoals gastbenadering / marketing automation (o.a. bouwen van campagne flows), 360 graden gastbeeld, journey design;
 • De (persoonlijke) ontwikkeling van jouw expert team (5 FTE): als coach en als vakinhoudelijk expert durf jij je te verdiepen in mensen die anders zijn dan jij. Je ontwikkelt individuele (vakinhoudelijke en persoonlijke) competenties ten behoeve van de (veranderende) organisatiebehoefte.

Naast deze pijlers verzorg je – in overleg met de product owners / project leiders – de kwantitatieve en kwalitatieve inzet van jouw teamleden binnen de multidisciplinaire teams, voer je (samen met de hiërarchisch leidinggevende) de functionerings- en beoordelingsgesprekken en stuur je externe bureaus aan die op jouw expertise gebied team overschrijdend diensten aanbieden.

Als expert lead draag je zelf ook bij aan executie door (een deel van je tijd) actief deel te nemen in het multidisciplinaire team Instroom, waarin je als expert op jouw gebied meewerkt in de ontwikkeling van gast gedreven marketing activiteiten gericht op het acquireren en ‘doorontwikkelen’ van nieuwe gasten.

Functie eisen en wensen

Kennis en ervaring:

 • Je hebt een WO werk- en denkniveau en hebt zeer ruime ervaring in Base Marketing / CRM;
 • Je bent aantoonbaar data gedreven en een gepassioneerd customer experience manager, op zowel strategisch / tactisch – als op operationeel niveau;
 • Als leidinggevende in een wendbare / agile omgeving weet jij wat het betekent om professionals te coachen op inhoud én ontwikkeling;
 • Vanuit eerdere werkervaring heb je ervaring met het implementeren en realiseren van organisatie- en verandervraagstukken rondom het creëren van een data- en gast gedreven 9+ organisatie. Daarbij draag jij zorg voor de visie én executie;
 • Jij bent een echte goeroe in het vakgebied: je blijft op de hoogte van trends en externe ontwikkelingen en kan de vertaling naar de organisatie maken;
 • Je staat graag ‘met de voeten in de klei’ en werkt graag mee in de executie – van design tot en met de implementatie van bijvoorbeeld de campagne flows/selecties.

Aanvullende informatie

Overige eisen:

 • Je bent beschikbaar op maandag 27 januari aanstaande tussen 14.00 – 16.00 uur voor een intake gesprek; 
 • Je dient tot minimaal 10 dagen na sluitingsdatum 22 januari as van de offerte beschikbaar te zijn;
 • Het veiligheidsbeleid van onze einddirect klant vereist dat alle interne – en externe medewerkers worden onderworpen aan een uitvoerig integriteitsonderzoek inclusief aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor aanvang werkzaamheden dient het integriteitsonderzoek volledig te zijn afgerond.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-01-15 11:41:25

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden