Functioneel Applicatie Beheerder Office 365 | Hoofddorp (thuis werken)

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Hoofddorp (thuis werken)
Aanvraagnummer:
A2020-0665
Startdatum:
18-01-2021
Verwachte einddatum:
11-06-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
24
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
10 Dec 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor onze directe eindklant op zoek naar een Functioneel Applicatie Beheerder Office 365 op basis van 24 uur per week. 

De opdracht:
Als Functioneel Applicatie Beheerder Office 365, werk jij achter de schermen mee en draag je bij aan de 9+ ervaring van onze gasten. Jij bent de schakel tussen de gebruikers en onze IT-afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en stabiliseren van de huidige omgeving en inventariseert en specificeert de gewenste en noodzakelijke uitbreiding van Office365.

Er wordt in korte sprints aan vernieuwing gewerkt. Als Functioneel Beheerder O365 weet je als geen ander de behoefte van de (eind)gebruiker in kaart te brengen. Je komt proactief met verbetervoorstellen om onze business nog beter te voorzien in hun behoeftes. De changes die voortvloeien uit deze verbetervoorstellen zorgen ervoor dat je werk ook resultaat gedreven is. Je hebt oog voor het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid en optimaliseren van functionaliteiten.

Het werk als Functioneel Applicatie Beheerder Office365 is afwisselend, je hebt met diverse collega’s en afdelingen te maken. Oplossingsgericht als je bent, krijg je de juiste mensen mee met jouw ideeën wanneer zij jouw expertise nodig hebben. je dag start met een stand up, je werkt in korte sprints aan refinements en zorgt dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Je bent verantwoordelijk voor de stabiliteit en continuïteit van de Office365-omgeving. Geen dag is hetzelfde!

Ben jij de persoon die wij zoeken?
Jij bent degene die altijd op zoek is naar verbeteringen vanuit de gedachte van de eindgebruiker. Daarnaast ben je nieuwsgierig en heb je een kritische blik. Jij gaat met een goed gevoel naar huis als je weet dat je hebt bijgedragen aan de 9+ ervaring van onze gasten. Met jouw inspanningen ondersteun je de collega’s op de werkvloer in het gemakkelijk maken van hun werkzaamheden.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Afgeronde ICT opleiding;
  • Ervaring met het werken in een Agile omgeving;
  • Klantgericht;
  • Kennis van Office 365;
  • Goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden;
  • Kennis van ITIL en BISL;
  • Database kennis (Micosoft/SQL);
  • Ervaring met Apps/integratie.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op tussen 14-12-2020 en 18-12-2020 d.m.v. Teams videocall (exacte dag en tijd n.t.b.). Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Overige eisen: Het veiligheidsbeleid van onze directe eindklant vereist dat alle interne – en externe medewerkers worden onderworpen aan een uitvoerig integriteitsonderzoek (screening) inclusief aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Voor aanvang werkzaamheden dient het integriteitsonderzoek volledig te zijn afgerond.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-12-02 15:25:21

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden