Functioneel applicatiebeheerder SugarCRM | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0662
Startdatum:
04-01-2021
Verwachte einddatum:
31-12-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
8
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
3 Dec 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) op zoek naar een Functioneel applicatiebeheerder SugarCRM voor PIANOo op basis van 8 uur per week. 

Wij zoeken een functioneel applicatiebeheerder SugarCRM voor PIANOo.

Verantwoordelijk voor:

  • Het beantwoorden van gebruikersvragen voor het systeem;
  • Het oplossen van functionele bevindingen op het systeem;
  • Het configureren van het systeem voor optimaal PIANOogebruik;
  • Het generen van rapportages en dashboard op verzoek van de gebruiker.

Achtergrond opdracht:
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een grote uitvoeringsorganisatie van het Ministerie van Economische zaken. De dienst ondersteunt ondernemers met subsidies, kennis, vinden van zakenpartners en voldoen aan wet- en regelgeving. De ambitie van de dienst is om de toonaangevende overheidsdienstverlener van Nederland te worden. Daartoe wordt – veelal projectmatig – hard gewerkt aan optimale geautomatiseerde ondersteuning van de dienstverlening. Achtergrond: PIANOo gebruikt SugarCRMtweeledig: 1. voor de registratie van alle relaties. 2. Voor het info-loket (vraag en antwoorden vastleggen). Alle PIANOo medewerkers maken gebruik van het CRM voor het beantwoorden van binnengekomen vragen. Vanuit ons relatiebestand worden mailings verstuurd en contacten gelegd. 

Organisatie:
Kansen voor Nederland, kansen voor jou!

Een duurzame, economisch sterke samenleving: daar werken we aan bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Met nationale en internationale programma’s, van de energietransitie en voedselproductie tot ontwikkelingsprojecten in Afrika. Met voorlichting, advies, financiering, subsidies en hulp bij het vinden van zaken- of kennispartners. Door slim organiseren en maximaal gebruik van digitale communicatie zorgen we voor een soepele en optimale dienstverlening. Door elkaar op te zoeken en verbindingen te leggen bieden we nieuwe inzichten en mogelijkheden. Voor en achter de schermen zetten 4500 mensen zich in voor een economisch sterk, innovatief en duurzaam Nederland, op verschillende vestigingen in Nederland. Ook voor jou zijn er kansen!

Onze adviseurs weten als geen ander wat er nodig is om ondernemende Nederlanders vooruit te helpen. Beoordelaars nemen subsidie- en andere verzoeken onder de loep en helpen de aanvragers om nieuwe stappen te zetten. Inkopers benutten de inkoopkracht van de Rijksoverheid, ook om maatschappelijke doelen te bereiken. De medewerkers van de frontoffice staan iedereen te woord die vragen heeft. Functioneel beheerders ontwikkelen en onderhouden digitale loketten. Projectmanagers onderzoeken wat de mogelijkheden van big data zijn. Juristen zorgen dat we ons houden aan wet- en regelgeving. En communicatieadviseurs ontwikkelen toegankelijke websites voor voorlichting en advies.

Wie ondernemend Nederland een warm hart toedraagt, kan bij onze organisatie dus alle kanten op.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Zeer ervaren als functioneel applicatiebeheerder SugarCRM;
  • Aan PIANOo medewerkers kunnen uitleggen hoe SugarCRM werkt;
  • Bekend met het genereren van statistieken en rapportages;
  • Bekend met de koppelmogelijkheden van SugarCRM met systemen, zoals email, websites, ect;
  • SugarCRM kunnen inrichten naar de wensen van PIANOo gebruikers

Wensen:

  • Ervaring met opdrachten binnen de rijksoverheid, en het ministerie EZK (RVO/DICTU) in het bijzonder. Bekend zijn met de inrichting van SugarCRM binnen met ministerie EZK.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-12-02 10:28:46

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden