Pitstop voor succes
ICT detachering & recruitment

Functioneel Applicatiebeheerder | Utrecht

Werkniveau:
Medior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2019-0503
Startdatum:
01-05-2019
Verwachte einddatum:
31-12-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
17 Apr 2019 10:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

Quest4 is voor de Nederlandse Spoorwegen op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder voor 36 uur per week. 

Zo werkt het als Functioneel Applicatiebeheerder:
Samen met je collega’s van Team Planning, binnen de afdeling Logistiek & Transportbesturing Service Organisatie (LTSO), zorg je als functioneel beheerder voor het beheer van complexe applicaties en systemen die gebruikt worden voor het plannen van onze dienstregeling. Als lid van het team zorg je ervoor dat de benodigde applicaties beschikbaar zijn voor de verschillende afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het plannen van de dienstregeling, materieel- en personeelsplanning en planning van bus-inzet. Je draagt zorg voor de afhandeling van vragen, incidenten, klachten en wensen van de gebruikers. 
 
Dankzij jouw proactieve instelling en sterke communicatieve vaardigheden ben jij van onschatbare waarde bij:

 • Het zorgen dat jouw applicaties het bedrijfsproces optimaal ondersteunen. Je inventariseert en vertaalt business behoefte naar functionele specificaties, je voert regie over het ontwerpen, bouwen en testen;
 • Het implementeren van wijzigingen inclusief het aanpassen van documentatie en het overdragen van kennis aan de gebruikersorganisatie. Je ondersteunt het team in de Agile transitie van onze IT;
 • Het zorgdragen dat alle benodigde data op de juiste momenten beschikbaar is in de systemen. In je dagelijkse werkzaamheden kom je dan ook veel in aanraking met dienstregelingsversies, trajectinformatie, materieelsoorten en verdere data die de planners nodig hebben.

Hier gebeurt het: 
Op de afdeling LTSO, onderdeel van IT Operatie. LTSO staat voor Logistiek & Transportbesturings Service Organisatie. Wij zorgen voor de ontwikkeling en beheer van complexe, IT-systemen die processen ondersteunen van o.a. de planning en bijsturing voor materieel, dienstregeling en treinpersoneel. Het team bestaat uit twee Product Managers, zeven functioneel beheerders, twee applicatie beheerders en een technisch applicatie beheerders. Wij zijn in transitie naar een agile omgeving met hierin Devops teams waarbij één team al volledig draaiend is. 

Functie eisen

Harde eisen:

 • Je bent geen zzp’er, je komt in loondienst bij Quest4 voor de duur van het project;
 • Je hebt HBO werk/denkniveau;
 • Je hebt ervaring met Agile/scrum;
 • Je hebt ITIL en BISL certificering;
 • Je hebt de afgelopen twee jaar geen arbeidscontract bij NS gehad;
 • Je bent in de afgelopen twee jaar niet aaneengesloten door NS ingehuurd (na een inhuurperiode van twee jaar eist NS een onderbreking van minimaal zes maanden)
 • Je gaat akkoord met een achtergrondonderzoek voor start van de opdracht (VOG, geheimhoudingsverklaring en vragenlijst);
 • Je bent beschikbaar voor de intake gesprekken dat zal gaan plaats vinden op maandag 22 april en woensdag 24 april, we schakelen dus snel voor deze aanvraag.

Dit neem je mee: 
Om succesvol te zijn in deze functie, beschik je over: 

 • Analytisch sterk waardoor je incidenten en problemen snel kunt ondervangen en kunt coördineren over de verschillende oplospartijen;
 • Je bent sterk in het overzien van processen en voert verbeteringen hierin door. Daarbij zorg je voor vastlegging in heldere documenten die de overdracht naar collega’s versimpelen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-04-16 10:17:39Aanmelden voor functie

Aanmelden voor functie
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 67.11MB
Status : Gesloten

Zoek opdrachten via Quest4

Aanmelden Job Alert

Plaats een opdracht op Quest4

Plaats een opdracht