Functioneel beheerder (3 FTE) | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0522
Startdatum:
19-10-2020
Verwachte einddatum:
18-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
14 Oct 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens op zoek naar 3 Functioneel Beheerders op basis van 36 uur per week. 

Je werkt als Functioneel Beheerder met belangrijke en vertrouwelijke gegevens van alle Nederlanders. Én met een grote diversiteit aan technieken en (maatwerk)systemen. Dit is werk met impact, vanwege de samenhang van de systemen en het belang dat ze hebben voor de Nederlandse burger en overheid. Dit is werken aan systemen die het altijd moeten doen. Systemen die betrouwbaar en veilig functioneren. En die bij de behoefte van klanten aansluiten.
Dat is waar jij als functioneel beheerder bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens voor gaat. Jij staat voor de ICT-functionaliteit van onze applicaties die te maken hebben met het reisdocumentenstelsel. Je beantwoordt vragen, lost incidenten op en voert wijzigingen door, samen met het applicatiebeheerteam. Op basis van impactanalyses stel je verbeteringen voor en je organiseert en begeleidt analyses, regressie- en acceptatietesten. Je inventariseert en analyseert de gebruikerswensen en vertaalt deze naar functionele specificaties.We zijn een echte regie organisatie, jij bent de spil tussen onze business en de leveranciers. Dagelijks voer je controles uit en je levert input aan voor rapportages. Je laat geen kans onbenut om het belang van onze systemen en ons werk naar voren te brengen. Dynamiek, kennis, innovatie en perspectief: dat biedt deze functie jou allemaal.

Opdrachtgever:
Directie Informatievoorziening en Systemen Deze vacature valt in de directie Informatievoorziening en Systemen. Deze directie is verantwoordelijk voor het (functioneel, applicatief en technisch) beheren en exploiteren van de informatiesystemen. De directie bestaat uit vier afdelingen. Je zal ingezet worden als functioneel beheerder Reisdocumenten & Systemen.

Afdeling Reisdocumenten & Systemen:
Samen met 15 collega’s zorgen wij als afdeling Reisdocumentensystemen voor een goed functionerende informatievoorziening en een goed functionerende productie en levering van reisdocumenten. Onder de informatievoorziening verstaan we gemakshalve de in beheer zijnde systemen: MVA (mobiele vingerafdruk apparatuur), aanvraagstations, RAAS systemen, RPS, BR/VR en CORI. De informatievoorziening is sterk in beweging, zo speelt er momenteel het programma Verbetering Reisdocumenten Systemen, het programma eNIK, studies naar live enrollment, virtuele ID, Self Sovereign Identity, StopID.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je beschikt over een diploma op Hbo-niveau;
  • Je beschikt over kennis van ITIL, ASL, BiSL, T-map Next en PRINCE2;
  • Je hebt 3 jaar werkervaring als Functioneel beheerder;
  • Naast jouw kennis en ervaring neem jij als Functioneel Beheerder de volgende competenties mee: – Klantgericht, – Analyseren, – Kwaliteitsgericht, – Plannen en organiseren, – Samenwerken, – Resultaatgericht.

Wensen:

  • Ervaring met het beheer en onderhoud van maatwerksoftware;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het vertalen van gebruikerswensen naar functionele specificaties en/of het opstellen van functioneel ontwerpen en user stories/ epics voor wijzigingen en hebt kennis en/ of ervaring met Agile, Scrum, DevOps;
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van de realisatie en implementatie van wijzigingen en het uitvoeren van acceptatietesten;
  • Mate van affiniteit met techniek, informatiebeveiliging en informatieanalyse en mate van ervaring met beheerstandaarden als ITIL, ASL, BiSL, T-map Next en PRINCE2.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-10-13 12:59:42

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden