Functioneel Beheerder | Den Haag

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2021-1580
Startdatum:
07-07-2021
Verwachte einddatum:
06-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
22-06-2021 10:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor Rijksdienst voor Identiteitsgegevens op zoek naar een Senior Functioneel Beheerder op basis van 36 uur per week.

De Rijksdienst voor Identiteitsgegevens is dé uitvoeringsorganisatie op he t gebied van persoonsgegevens en reisdocumenten voor het Koninkrijk der Nederlanden. We werken aan een goed en veilig beheer en gebruik van de Basisregistratie Personen (BRP), het Burgerservicenummer en aan het terugdringen van adres- en identiteitsfraude. Ook zijn we verantwoordelijk voor het stelsel van reisdocumenten (paspoorten en identiteitskaarten). We doen dit werk voor gemeenten en andere betrokken overheidsinstanties en koepelorganisaties, zoals de Belastingdienst, het UWV, de pensioenfondsen en de SVB. Ook in het Caribische deel van het Koninkrijk bouwen we samen aan een betrouwbare persoonsinformatievoorziening.

Directie IV&S:
Ter ondersteuning van werkprocessen en informatievoorziening heeft RvIG een ICT-infrastructuur met hoge kwaliteitseisen aan beschikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Deze infrastructuur is een absolute voorwaarde voor de werking van een aantal belangrijke stelsels binnen de rijksoverheid. De systemen zijn 7×24 operationeel en stellen zeer hoge eisen aan de infrastructu ur als het gaat om beschikbaarheid (99,8%), integriteit en vertrouwelijkheid.

Opdrachtomschrijving:
Werken aan systemen die het altijd moeten doen. Systemen die betrouwbaar en veilig functioneren. En die bij de behoefte van klanten aansluiten. Dat is waar jij als functioneel beheerder bij de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens aan werkt.

Jij staat voor de ICT-functionaliteit van onze stelsels van stelsels van identiteit en reisdocumenten. Je beantwoordt vragen, lost incidenten op en voert wijzigingen door. Op basis van impactanalyses stel je verbeteringen voor en je organiseert en begeleidt analyses, regressie – en acceptatietesten. Dagelijks voer je controles uit en je levert input aan voor rapportages. Je pakt de mogelijkheden om het belang van onze systemen en ons werk naar voren te brengen. Dynamiek, kennis, innovatie en perspectief: deze functie heeft het allemaal voor jou. En heb jij als functioneel beheerder ook alles voor de functie?

De werkzaamheden worden primair uitgevoerd voor de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI), een systeem binnen het domein Basisregistratie Personen (BRP). Je hebt daarbij veelvuldig contact met beheerders en gebruikers van de RNI bij de 19 RNI-gemeenten, meestal per telefoon en mail, soms ter plekke. Intern worden vooral contacten onderhouden met RNI-Gegevensbeheer, Relatiebeheer, testers en Service Level Management. Je bent verantwoordelijk voor de opleiding van de andere functioneel beheerders RN

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over kennis van relevante raamwerken en methoden, waaronder BiSL, ITIL, Agile/Scrum;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met functioneel beheer. Daarbij moet aantoonbaar recente werkervaring aanwezig zijn met functioneel beheer op de registers en de systemen zoals gebruikt binnen de BRP;
  • Je bent in staat en bereid tot een flexibele werkinzet. Nieuwe releases worden veelal buiten kantooruren geïnstalleerd. Binnen het team Functioneel Beheerders worden consignatiediensten gedraaid.

Wensen:

  • Mate waarin de kandidaat kennis heeft van, en ervaring met, techniek en tooling (o.a. diverse Operating Systems, beheer tooling zoals Topdesk, applicatie- en database software, PKI en het gebruik van digitale certificaten, XML en gegevensuitwisselingsprotocollen zoals HTTPS en FTPS);
  • Mate waarin de kandidaat ervaring heeft met het gebruik van de raamwerken en methoden, zoals genoemd bij eis 2.;
  • Mate waarin de kandidaat over de volgende competenties beschikt (blijkt uit cv/motivatie/eventueel gesprek): – projectmatig werken; – kan zelfstandig, en waar nodig planmatig, werken op basis van concrete opdrachten en op basis van triggers vanuit het reguliere werkaanbod; – kan onder (redelijke) druk presteren; – communicatieve vaardigheden zijn sterk, zowel mondeling als schriftelijk; – ervaring met gebruikersondersteuning, waarbij het operationeel houden van randapparatuur en werkplekken en hun aansluiting op een centrale applicatie een belangrijke rol speelt; – praktische ervaring met het uitvoeren van acceptatietesten; – ervaring met het analyseren en vastleggen van testresultaten;- ervaring met het begeleiden van wijzigingen;
  • Mate van ervaring en/of affiniteit met de organisatie van de opdrachtgever;
  • Mate van ervaring en/of affiniteit met het RNI domein.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden zo spoedig mogelijk plaats. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-06-21 09:52:14

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden