Functioneel Beheerder Justis | Den Haag

Werkniveau:
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2019-0005
Startdatum:
04-02-2019
Verwachte einddatum:
04-02-2020
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
14 Jan 2019 12:00 PM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functie omschrijving

Justis is op zoek naar een energieke Functioneel Beheerder die per direct inzetbaar is en het bestaande team Functioneel beheer kan versterken. 2018 is voor Justis een ambitieus jaar waarin de afdeling IV bouwt aan een verdere professionalisering van de bestaande processen en het IV landschap. Na in 2017 een transitie te hebben gedaan naar een nieuwe ICT leverancier, vraagt ook deze nieuwe samenwerking de nodige aandacht van IV. De Functie van functioneel beheerder wordt bijv. geoptimaliseerd in de richting van een regierol over de beheerketen. De in te huren functioneel beheerder zal ook een rol moeten spelen bij het herijken van de functioneel beheerrol. 

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van de IV systemen van Justis. Je zorgt ervoor dat de inrichting en functionaliteit van de systemen goed is aangesloten op de wensen en behoeften van de gebruikersorganisatie. Je bent een kundige sparring partner voor gebruikers, ICT leveranciers, informatieleveranciers en andere collega’s binnen de afdeling IV. Je ondersteunt eindgebruikers bij het uitvoeren van hun taken en neemt regie waar het de adequate afhandeling van gebruikersmeldingen en -wensen betreft. Je participeert actief in overleggen, zowel bij Justis afdelingen als bij leveranciers. Je stuurt leveranciers aan op basis van gemaakte afspraken en behartigt de belangen van de business in projecten én richting de leveranciers.

De afdeling Informatievoorziening (IV) is verantwoordelijk voor een goede en effectieve informatievoorziening voor Justis en haar processen. IV vormt, stuurt en beheert de informatievoorziening van Justis, zodat zij in staat is de screeningsautoriteit van Nederland te zijn. De afdeling IV (circa 25 man) is een regie-organisatie die de verbindende schakel is tussen de eisen en wensen van de business en de uiteindelijk geleverde diensten. De afdeling IV zorgt voor zowel beheer en onderhoud als vernieuwing en aanpassingen van de Justis systemen. Dit alles in een samenhangend ICT-landschap.

Functie eisen

HBO werk- en denkniveau.

5 jaar werkervaring in de informatievoorziening waarvan minstens 2 jaar ervaring als functioneel beheerder.

Aantoonbare kennis van en ervaring met Ketenbeheer, BiSl, TMap, Agile,

Scrum, Lifecycle management en het ophalen en vertalen van de businesswens naar requirements.

Door de opbouw van de Justis systemen en de regierol die functioneel beheer heeft richting de leveranciers, is ervaring met ASL, Oracle(BPM en ADF) , SQL en databases een pre.

Je voelt je thuis bij de kernwaarden van Justis: betrokken, nieuwsgierig en betrouwbaar. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je maakt makkelijk contact met mensen, samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en je weet mensen op een plezierige manier ‘mee te nemen’ in jouw visie. Je bent stressbestendig, werkt zelfstandig en hebt een klantgerichte instelling. Je werkt graag doel- en resultaatgericht. Je bent een enthousiaste, gemotiveerde en betrokken collega.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2019-01-03 08:00:11

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden