Functioneel Beheerder | Utrecht

Standplaats:
Utrecht
Aanvraagnummer:
2128
Startdatum:
01-08-2018
Verwachte einddatum:
31-07-2019 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
28-06-2018 09:00
Contactpersoon Quest4:
Wendy van Ooijen
Telefoonnummer:
06 – 29 98 58 99

Functie omschrijving

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) is ontstaan uit drie organisaties met elk hun eigen identiteit, taken, processen en systemen. In totaal kent de NVWA 23 toezichtdomeinen. Hoewel er verschillen zijn in aanpak, is de basis van het toezicht steeds hetzelfde. Echter, de huidige procesinrichting verschilt sterk, niet alleen divisie overstijgend maar ook binnen een divisie. Dit wordt ondersteund met een erfenis van verouderde systemen die onvoldoende samenwerken, en wat tevens het beheer en onderhoud kostbaar maakt.Gezien bovenstaande problematiek moet de NVWA investeren in:veld ondersteunen en moet beter inzicht bieden in inspectietijd, inspectieresultaten, prestaties van de organisatie en andere managementinformatie, waardoor risico’s eerder worden gesignaleerd;kan worden;gebruiksvriendelijke wijze bevindingen kunnen registreren en eerder vastgelegde bevindingen kunnen ophalen;

De NVWA zet met het programma Procesvernieuwing, Informatie en ICT (PI&I) de benodigdheden neer voor de organisatie om op een nieuwe wijze meer risicogericht en informatiegestuurd te werken. Het programma is onderdeel van NVWA 2020 en realiseert een nieuwe basisondersteuning op basis van de agile methoden zoals beschreven in de best practice van het Scaled Agile Framework. Het onderdeel binnen het programma dat verantwoordelijk is voor het realiseren van de software en inrichting wordt de Maakplaats genoemd. Binnen de Maakplaats wordt op basis het platform Blueriq een systeem in het kader van zaakgericht werken voor de NVWA ingericht. Elk kwartaal (program increment) worden nieuwe epics en features volgens planning voorbereid (PI ready gemaakt), daarna gebouwd in de maakplaats en vervolgens door de NVWA geïmplementeerd in de organisatie (change management).

De NVWA is op zoek naar een senior Functioneel Beheerder voor de applicatie INSPECT. Naast gebruikersondersteuning heeft deze medewerker de taak om het proces van naar productie brengen te stroomlijnen en de contacten te onderhouden met de implementatie-groep. De senior beheerder werkt binnen de Continuous Delivery Pipeline (Scaled Agile Framework) samen met de Delivery manager aan een goed verloop van het proces en de activiteiten voor de NVWA door nieuwe releases van productieversies van Inspect. Onderdeel van het proces is het begeleiden van ‘de proef’, de simulatie, het overleg met de super users en goede release notes.

De beheerder werkt nauw samen met het Systems team in de maakplaats, de technisch beheerder (DICTU) en de collega functioneel beheerders (4). Hij/zij maakt zich snel de technische context eigen waarin de NVWA werkt en weet dat te relateren aan het releasemanagement en de consequenties van keuzes voor de voortgang in de Maakplaats. Hij/zij maakt zich de business context snel eigen en kan inspelen in de belangen die spelen tussen de verschillende partijen. De functie is niet alleen coordinerend maar ook uitvoerend als meewerkend teamlid.

Functie eisen

HBO werk en denk niveau

Aantoonbare ervaring in agile omgeving, minimaal 2 jaar

Kennis van geautomatiseerde deployment, minimaal 2 jaar

Kennis van configuratiebeheer, minimaal 2 jaar

Aanvullende informatie

CV in het Nederlands, MS word en max 5 pagina’s

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wendy van Ooijen bereikbaar op het nummer: 06 – 29 98 58 99. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-06-26 12:42:07

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden