GEO Architect | Assen

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Assen
Aanvraagnummer:
A2020-0300
Startdatum:
15-06-2020
Verwachte einddatum:
30-11-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
2 Jun 2020 3:00 PM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Als GEO-business architect ben je verantwoordlijk in het ontwikkelen van een toekomstbestendige business architectuur. Je zoekt hierin actief de samenwerking met de key stakehoders. Dit behelst een generieke business architectuur voor het GEO-domein maar ook daarin passende architectuur op opdrachtniveau voor projecten die in het GEO-domein worden gerealiseerd. Je bent als GEO-architect tevens adviseur van de CIO en twee MTs (IMP/KAI) op het resultaatgebied informatiearchitectuur. Je brengt samenhang op strategisch niveau tussen missie, bedrijfsdoelstellingen en de benodigde informatievoorziening voor GEO-domein binnen RVO.nl.

Als GEO-architect stel je de informatiearchitectuur op en beheert die architectuur. Daarmee vorm je een belangrijke schakel tussen de bedrijfsvisie enerzijds, en de benodigde aanpassingen aan het IV landschap die realisatie van deze visie ondersteunen anderzijds. Je hebt dan ook zicht op de huidige vorm en status en de gewenste vorm en status van het IV landschap en de business processen (IST en SOLL) en weet deze te vertalen naar stappen (delta’s) om tot het doel landschap te komen.

Het GEO-domein van RVO.nl is een state of the art GEO-applicatielanschap gebaeerd op de nieuwe BGT (ESRI software). RVO.nl is bronhouder voor het onderdeel landbouw van deze innovatieve landelijke voorziening BGT. Dit vraagt om het organiseren van de totstandkoming van de voor uniformering en hergebruik benodigde standaarden en één RVO.nl GEO-informatiearchitectuur passend in de RVO.nl informatiearchitectuur, door:- nieuwe ontwikkelingen in het GEO domein te vertalen naar de GEO-informatiearchitectuur;- het formuleren van een visie op informatiebeleid voor GEO-domein binnen RVO.nl;- de ontwikkeling van een GEO-informatieplanning, roadmap en architectuur;- het bewaken van aansluiting op architectuur (regelingen strategie, toets + advies projecten);- het uitdragen van informatiebeleids- en architectuurkaders;- afstemming architecturen van RVO.nl binnen EZK/LNV/DICTU;- borging en besturing volgens kaders van CIO Office.

Eisen en wensen voor de functie

  • Architectuur (methoden, modelleer-technieken, tools, modellen, etc.) : Opleiding /certificaat / kennisniveau: TOGAF
  • Practitioner, NORA (geen certificering)
  • Bestuurlijke informatica: Opeleiding: HBO Bedrijfskinde / Informatica
  • Management Informatievoorziening: Certificaat / kennisniveau: Business Information Management Foundation
  • GIS kennis en ervaring, op het gebied van informatie-, applicatie- en technische architectuur / 5 jaar
  • Ervaring met complexe politiek gevoelige ontwikkel/implementatie trajecten / 5 jaar
  • Eraraing met enterprise architectuur / 5 jaar

Competenties

  • analyse, creativiteit, netwerkvaardigheden, omgevingsbewustzijn, organisatie-sensitiviteit, bestuurs-sensitiviteit, overtuigingskracht, plannen & organiseren, kunnen verbinden en organiseren van samenwerking in een door de politiek gedreven organisatie.Heeft focus: resultaatgericht, weet van aanpakken, straalt geloof uitIs procesbewaker: zorgt dat opdrachtgever stuurt, legt besluiten voor en is proactief, kunnen omgaan met onzekerhedenBedreven in het afwisselen van leidend en ondersteunend handelen. Zowel vaardig op directie en management niveau als ook met technische mensen kunnen communiceren en afstemmen. • Teamspeler • Klantgericht
  • HBO werk en denkniveauErvaring bij een grotere (overheids-)organisatie in de rol van architectAgile/ Scrum / SAFeKennis en ervaring met AVG en IB in relatie tot architectuur

Aanvullende informatie

Extra info: De werkzaamheden worden met name verricht op de vestiging Assen. De kandidaat moet er rekening mee houden dat 2x/mnd reizen naar de vestiging Den Haag nodig is om daar werkzaamheden te verrichten.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-05-29 06:26:17

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden