IAM Consultant | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0485
Startdatum:
01-10-2020
Verwachte einddatum:
31-03-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
16-32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
25 Sep 2020 11:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kerndepartement van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat op zoek naar 2 Senior IAM Consultants die samen 36 uur per week werken.

Tijdelijke 2e lijns Identity en Access Management advisering met name om vanuit expertise de ondersteuning van enkele (grote) projecten mogelijk te maken. Resultaat is dat het concern volgens een generiek IAM proces werkt met behulp van gestandaardiseerde tooling.

Opdracht:
Binnen het IAM-domein vindt het centrale beheer van identiteiten plaats. Onder geldende wetgeving worden deelverzamelingen uitgewisseld met bronnen, (inter)departementale processen en afnemers. IAM is dé authentieke bron van identiteiten in de Min EZK en Min LNV brede departementale gegevensinfrastructuur en een belangrijke schakel in de In-Door-Uitstroomprocessen van het kerndepartement en overige organisatieonderdelen van Min EZK/LNV.

Het domein IAM is daarnaast functioneel verantwoordelijk voor het access management van aangesloten organisatieonderdelen. Het functioneel beheer van de Rijkspasketen is onderdeel van het domein IAM. Voor de IAM keten maken we gebruik van standaardapplicaties (IBIS, Treemanager). Het IAM-domein wordt gekenmerkt door een groot aantal stakeholders, applicaties en processen. De werkomgeving is dynamisch en complex, mede door de centrale rol en het ketenkarakter van de gegevensstromen en daarmee samenhangende (keten)afhankelijkheden.

Binnen de afdeling Functioneel Beheer en Regie Domein Identity en Access Management zijn wij op zoek naar extra 2e lijns advisering met name gericht op het doen landen in beheer van de vele projectactiviteiten.

Organisatie:
Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.

Ministerie van Economische Zaken, voor een duurzaam, ondernemend Nederland.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt meer dan 4 jaar kennis van Identity en Access management (systemen);
  • Je hebt meer dan 1 jaar kennis van functioneel beheer.

Wensen:

  • Competenties: – Stressbestendigheid, – Resultaatgerichtheid, – Samenwerken;
  • Kennis van EZK organisatie, applicaties, processen en oplossingen. Je hebt ketenkennis en analytisch vermogen.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-09-24 08:37:58

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden