IAM Engineer Autorisatiebeheerder | Utrecht

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2021-1043
Startdatum:
10-02-2021
Verwachte einddatum:
01-10-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
27-01-2021 07:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel op zoek naar een IAM Engineer Autorisatiebeheerder op basis van 40 uur per week. 

Binnen KVK is een programma gestart om security naar een nog hoger niveau te brengen. Daarbij zijn een twintigtal deelgebieden onderkend, welke in een projectvorm worden opgepakt. Om na oplevering te worden overgedragen aan reguliere beheerteam en/of het Security Operations Center.

Eén van deze projecten behelst het opschonen en inregelen van een nieuw security level op IAM en Active Directory. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die weet hoe autorisatie beheer wordt uitgevoerd, de processen onderkend en kan verbeteren. Dit in combinatie met het schonen van overbodige toegangen en inrichten van een 3de niveau van rollenbeheer. Je hebt voldoende kennis voor het opnieuw inrichten van het IAM autorisatie beheer, leggen van verantwoordelijkheden en toekomst bestendig denken. Adviseert waar nodig en zorgt dat er verschillende toegangslagen worden aangebracht.

De IAM engineer autorisatie beheerder voert het autorisatie beheer uit voor alle KVK medewerkers, kijkt met een scherp oog naar de huidige processen en voert verbeteringen door. Het inrichten van een rollenmodel op het 3de niveau is doorlopend traject. Uiteraard zorgt de kandidaat ervoor dat het autorisatiebeheer op een hoger niveau wordt gebracht waarbij ook veel aandacht dient te worden besteed aan kennisoverdracht en -borging van het naar de diverse beheerders.

Wij zijn op zoek naar een ervaren IAM autorisatie beheerder welke mee denkt met en inricht van het bouwblok IAM autorisatiebeheer, waarbij “Security first” de hoeksteen van het handelen is. Een pragmatische beheerder, welke zowel de theoretische overview heeft alsmede zelf de meters kan maken op de werkvloer.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar en minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring als Senior Autorisatiebeheerder;
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het uitvoeren van autorisatiebeheer waarbij het implementeren, problemen oplossen, inrichten van IAM en proces verbetering taken zijn;
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met IAM, Active Directory, rollen beheer, proces beheer;
  • Competenties: – Kwaliteitsgerichtheid: Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk; – Verantwoordelijkheid nemen: Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties; – Analytisch vermogen: Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang; – Communiceren: Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden; – Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep. De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Wensen:

  • Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar);
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met werken in een soortgelijke functie bij vergelijkbare overheidsorganisaties;
  • Je hebt aantoonbaar ervaring met werken in SCRUM teams. Geef aan hoeveel jaar ervaring.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats tussen 01-02-2021 en 05-02-2021. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-19 07:59:32

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden