IAM (PAM) Specialist | Utrecht

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Utrecht
Aanvraagnummer:
A2020-0593
Startdatum:
01-12-2020
Verwachte einddatum:
01-06-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
40
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
12 Nov 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor de Kamer van Koophandel op zoek naar een IAM (PAM) Specialist op basis van 40 uur per week. 

Binnen KVK is er een afdeling genaamd het IAM product Team. Dit team draagt zorg voor de gehele bedrijfsvoering voor medewerkers op het gebied van Identiteiten, authenticatie en autorisatie en de veiligheid van alle IT gerelateerde componenten. Daarnaast maken we gedegen rapportages voor Audit en controle doeleinden en zijn wij compliant conform de strakke regels van onze security afdelingen. We scannen voortdurend onze componenten en rapporteren op kwetsbaarheden.

Wij zijn op zoek naar een Senior IAM (PAM) specialist welke veel affiniteit heeft met Privileged Access Management en enthousiasmerende ICT-ketendenker is met een voorkeur voor informatiebeveiligings-projecten heeft. Het doel hierachter is om de ontwerpen te beoordelen en dit om te zetten naar implementatie. De belangrijkste taak voor de Senior IAM PAM Specialist zal het neerzetten en inregelen van een Privileged Access Management omgeving zijn. Hierbij vallen o.a. de taken “beoordelen van een ontwerp”, “houden van interviews”, “bespreken van de technische componenten met specialisten” en “vooral implementeren van de keuze”.

De kandidaat draagt er voor zorg dat het project “PimPamPet” voortgang krijgt en wordt omgezet van analyseren naar implementeren. Daarbij is het belangrijk dat de kandidaat voldoende kennis heeft van security en Access Management oplossingen waaronder Vaults implementaties.

De kandidaat werkt aan het pro- en reactief neerzetten van de Vault en Access Management oplossing. De kandidaat schrijft beoordeeld ontwerpen, houdt interviews, bespreekt de oplossing met specialisten en architecten en vooral het omzetten naar implementatie van de gekozen route en tools. Daarnaast bewaakt de de senior IAM (PAM) specialist de snelheid en stabiliteit van het IAM project en zorgt voor tijdige oplevermomenten.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Je hebt recente aantoonbare ervaring met implementeren van een wachtwoordkluis of HSM;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met programmeren van HSM scripts, ontwikkelen van basale connectors/adapters en met configuratie via het ‘infrastructure as code’ principe;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante ervaring als IAM Specialist;
 • Je hebt aantoonbare en relevante ervaring in het implementeren van meerdere PAM (Privileged Access Management) oplossingen;
 • Je hebt ervaring met werken binnen vergelijkbare overheidsorganisaties;
 • Competenties: – Kwaliteitsgerichtheid:Hanteert hoge kwaliteitsnormen bij de uitvoering van het werk, bewaakt en verbetert deze waar mogelijk; -Verantwoordelijkheid nemen: Heeft plichtbesef en voelt zich er verantwoordelijk voor dat het afgeleverde werk of een beslissing aan bepaalde eisen voldoet. Is aanspreekbaar op resultaten van afgesproken acties; – Analytisch vermogen: Onderzoekt, herkent en begrijpt de belangrijkste elementen van vraagstukken en hun onderlinge samenhang; – Communiceren: Verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden; – Samenwerken: Handelt vanuit het groepsbelang en levert samen met anderen een bijdrage aan het gemeenschappelijke resultaat en aan de relaties en sfeer in de groep. De competenties worden tijdens het interview getoetst.

Wensen:

 • Afgeronde opleiding is op het gebied van Informatica (of vergelijkbaar);
 • In het bezit van een certificering van ISC2 Certified Information System Security Professional en CISSP;
 • Aantoonbare ervaring met ontwerpen schrijven, beoordelen en analyseren;
 • Je hebt ervaring als Security Specialist. Geef aan hoeveel jaar ervaring je hebt.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op 18-11-2020 en 20-11-2020. Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-11-05 18:11:32

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden