IAM Specialist | Amsterdam

Sorry, deze opdracht is niet meer beschikbaar

Bekijk hier alle beschikbare opdrachten en vacatures.

En, als je niets wilt missen: maak een gepersonaliseerde Job Alert aan. Daarmee ontvang je opdrachten binnen jouw expertise automatisch in je mailbox.

Maak Job Alert aan

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Amsterdam
Aanvraagnummer:
A2021-1040
Startdatum:
15-02-2021
Verwachte einddatum:
15-08-2021 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
29-01-2021 08:00
Contactpersoon Quest4:
Marco Buitenhuis
Telefoonnummer:
06-29602668

Functieomschrijving

Wij zijn voor Waternet op zoek naar een IAM Specialist op basis van 36 uur per week. 

Verrassend goed geregeld. Vakmanschap zonder gedoe. Daar staat domein Medewerker voor. Het domein kent de productplatformen (Self-) Service, (Samen)werken, en Finance & Control.

Als Scrumteam (Self-)Service zijn we op zoek naar een IAM specialist. (Self-)Service houdt zich vooral bezig met Identity & Access Management (IAM). De focus voor komende periode is het verder ontwikkelen van IAM met aandachtspunt het uitrollen van Role Based Access (RBAC).

Daarnaast ondersteunen wij de verdere digitalisering van de HRprocessen en richten wij functioneel een deel van het Servicemanagement in.

Beschrijving behoefte:
Als IAM-specialist zorg je voor de verdere implementatie van het Identity en Access Management. Je weet een organisatie snel te doorgronden en door de juiste vragen te stellen datgene in te richten naar de wensen van de klant en binnen de richtlijnen van security.

Bij de refinements van backlog items weet je vanuit jouw kennis en ervaring waar mogelijke knelpunten liggen en ben je in staat om samen met het team de gewenste oplossing werkbaar te maken.

We vinden het als team belangrijk dat teamleden enthousiast zijn (of worden) van de Agile Scrum manier van werken. We verwachten een betrokken houding en input tijdens alle overleggen, zowel naar de andere teamleden als naar onze (interne) klanten. Jouw nieuwsgierigheid, open en positieve houding maar vooral teamgerichte manier van werken, dragen daaraan bij. Je krijgt energie van samen een goed resultaat neerzetten.

Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden:

 • Functionele inrichting en onderhoud van de applicatie OneIdentity;
 • Het maken en ondersteunen van koppelingen met verschillende doelsystemen;
 • Het inrichten, door ontwikkelen en verbeteren van het IAMproces, waarbij de focus de komende periode ligt op het inrichten en implementeren van RBAC binnen de organisatie;
 • Beheren van het rollenmodel en de Functie Autorisatie Matrix;
 • Ondersteunen bij het maken van (impact)analyses; risico’s en kansen in kaart brengen. • Controleren en evalueren en rapporteren van het gebruik van de toegekende autorisaties.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • HBO(+) werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 4 jaar kennis en ervaring opgedaan met het IAM-proces en IAM-applicaties als IAM Specialist, bij voorkeur One Identity;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met inrichten van RBAC binnen een complexe organisatie (must);
 • Sterke affiniteit hebt met IT-security en data-veiligheid;
 • Je hebt ervaring met het organiseren van kennissessies (ligt toe in het CV/motivatie) en draagt gemakkelijk kennis over;
 • Je beschikt over de volgende competenties: – Je hebt organiserend vermogen (must); – Je bent communicatief verbaal en non-verbaal sterk (must); – Je bent analytisch sterk en je beschikt over een probleemoplossende instelling (must); – Je werkt accuraat en je kunt snel en gemakkelijk schakelen; – Je bent een teamspeler, sociaal betrokken, resultaatgericht en flexibel; – Je bent een proactieve en innovatieve collega, die weet hoe hij de klant centraal zet; – Je bent interactief en proactief binnen de organisatie: Doorziet complexe situaties in de organisatie en speelt daarop in; – Initiatiefrijk: Ziet kansen in de toekomst en speelt daarop in; – Innovatief: draagt bij aan nieuwe oplossingen Deze competenties worden getest in een gesprek.

Wensen:

 • Aantoonbare kennis van of ervaring met identiteits- en toegangsbeheer. Geef aan hoeveel jaar ervaring;
 • Aantoonbare kennis van of ervaring met relevante IAM systemen voor bovengenoemde processen, bijv. One Identity Manager;
 • HBO diploma in de richting van bedrijfskunde, Informatiemanagement of een vergelijkbare studierichting.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 4 februari 2021 13:00-16:00 via Teams (gelieve hier rekening mee te houden). Als je hiervoor wordt uitgenodigd, zorg dan dat je beschikbaar bent.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marco Buitenhuis bereikbaar op het nummer: 06-29602668. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2021-01-18 09:39:21

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden