IB-specialist | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0339
Startdatum:
01-07-2020
Verwachte einddatum:
31-12-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
15 Jun 2020 8:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor Logius op zoek naar een IB-specialist op basis van 36 uur per week. 

Logius realiseert een Logius Platform dat moet worden ontwikkeld en beheerd. Hiervoor zoeken we een ervaren informatiebeveiligingsspecialist. Deze ervaring strekt uit tot virtual private cloud, platform as a service en Kubernetes oplossingen. In een hecht team werkt deze IB-specialist op hoog niveau mee aan een veilige en – prestatiedoelstelling van de opdrachttoekomstvaste oplossing.

Achtergrond opdracht:
Binnen de Agile Release Train Platform & Connectiviteit verricht je werkzaamheden voor verschillende Agile teams, waaronder Platformontwikkeling, Connectiviteit en Generieke services. De ART P&C zorgt voor: 

 • Waarborgen van betrouwbaar transport van data voor informatieverwerking tussen overheden en burgers of bedrijven of tussen overheidspartijen onderling, optimaal bestand tegen interrupties en verstoringen.
 • De ontwikkeling van een robuust, schaalbaar, flexibel en wendbaar Logius Platform dat geschikt is voor het hosten van applicaties met moderne applicatiearchitecturen en dat aanvullende services biedt voor bijvoorbeeld geautomatiseerd en geprogrammeerd verloop van code naar productie, monitoring & logging
 • Implementeren van generieke services op het Logius Platform die door het Federatief Berichtenstelsel gebruikt gaan worden en door andere Logius voorzieningen of overheidsorganisaties. De ART P&C creëert de mogelijkheid om de waarde die Logius biedt meer dan nu betrouwbaar, flexibel en schaalbaar voor de afnemers, burgers en bedrijven te realiseren

Organisatorische context en cultuur:
Eenvoudig, snel, groen en betrouwbaar zaken regelen tussen overheden, burgers en bedrijven. Met als doel eenbetere dienstverlening, kostenbesparing en administratieve lastenverlichting. Daar gaat de overheid voor. Logius vervult hierin een centrale en leidende rol met oog voor de samenhang in de infrastructuur van de e-overheid. Logius is de dienst digitale overheid en onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De diensten en standaarden van Logius zijn voor de gehele overheid ontwikkeld. Logius is verantwoordelijk voor het beheer, de doorontwikkeling en de overheidsbrede toepassingen van deze diensten en standaarden. Team HR5 bestaat uit vrijwel alle informatiebeveiliging-specialisten en architecten van Logius. Je krijgt bij ons grote vrijheid, een informele sfeer en een helpende hand op elk gebied. Bij ons is de balans tussen werk en privé in evenwicht en wij investeren graag in jou. Niet alleen in je kennis maar vooral ook in jou als mens.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Het inrichten en beheren van een Platform-as-a-Service en Cloud dienstverlening (2 jaar);
 • Aantoonbare ervaring met Scrum en SAFe werkmethode (2 jaar);
 • PaaS ervaring (3 jaar);
 • Kennis van security analyses (2 jaar);
 • Gedegen kennis van Container Platform en Kubernetes (2 jaar).

Wensen:

 • Plannen en organsieren;
 • Methodisch, systematisch en jouw werkwijze en overwegingen zijn navolgbaar en verifieerbaar;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent in bezit van functiegerelateerde (SAFe-Agile) certificeringen of bent bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Ervaring met Jira en Confluence;
 • Ervaring met overheid;
 • Organisatiesensitief.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-06-11 15:47:47

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden