Informatieadviseur Oracle EBS en Oracle Middleware | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
A2020-0295
Startdatum:
15-06-2020
Verwachte einddatum:
30-09-2020 met optie tot verlenging
Aantal uur per week:
36
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
29 May 2020 9:00 AM
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functieomschrijving

Wij zijn voor SSC-ICT op zoek naar een Senior informatieadviseur Oracle EBS en Oracle Middleware op basis van 36 uur per week.

Opdrachtbeschrijving:
Binnen SSC-ICT wordt het applicatiebeheer van Leonardo uitgevoerd door de teams Oracle FAB en Oracle TAB. Vanuit deze 2 teams zijn we op zoek naar een senior informatie adviseur Oracle EBS.

Deze adviseur wordt betrokken bij strategische vraagstukken, en eventueel ook bij complexe projecten en second opinions. Belangrijk daarbij is dat de kandidaat in staat is om te levelen met architecten, technische en in iets mindere mate functionele (applicatie)beheerders. Het belangrijkste onderwerpsgebied waar de kandidaat op wordt ingezet is de ISAE3402. Voor de ISAE3402 zal de kandidaat het primaire aanspreekpunt zijn voor de ADR en de Algemene Rekenkamer.

De kandidaat rapporteert maandelijks aan de klant, en bundelt de resultaten van de 1ste, 2de en 3de lijnscontrole voorzien van een toelichting. Eventuele bevindingen worden verder uitgediept en opgenomen in een actieplan. Met zijn kennis van architectuur en organisaties kan de kandidaat de knelpunten identificeren en doorgronden en vindt hij zijn weg binnen SSC-ICT om deze knelpunten weg te laten nemen. De kandidaat maakt daarbij gebruik van inhoudelijke expertise die door jarenlange ervaring is opgedaan. Hij/zij kent de dynamiek en issues waarmee de operationele teams te maken hebben en gaan krijgen. Een ander onderwerp waarop de kandidaat mogelijk gaat worden ingezet, is de aansturing van de uitwijktest. Deze vindt 2 maal per jaar plaats. De eerste uitwijktest is bijzonder, omdat deze voor het eerst wordt uitgevoerd op de nieuwe versie van Oracle EBS op nieuwe hardware. Hiervoor is het belangrijk inzicht te hebben in de technische componenten die een rol spelen bij een uitwijktest en is goede communicatie met de onderliggende teams een must. In geval van urgente issues is de senior informatie adviseur in staat de issues direct te de-escaleren en snel en pragmatisch de oplossing te (laten) verzorgen. De senior informatie adviseur voorkomt door zijn uitgebreide ervaring issues, met name op gebied van security en rechtmatigheid, door de risico’s hierop te identificeren en direct op effectieve wijze te adresseren. De kandidaat voorziet de opdrachtgever van advies waarbij complexe technische onderwerpen op een inzichtelijke wijze worden weergegeven. Hierdoor helpt de kandidaat de opdrachtgever met het maken van plannen en beslissingen op het gebied van IT. Zowel op operationeel, als tactisch en waar voorkomend op strategisch niveau.

Achtergrond Opdracht:
Het Oracle EBS systeem Leonardo, waarin Veiligheid en Justitie haar financiele en inkoopgerelateerde transacties vastlegt, betreft een grote en complexe omgeving. Met onze applicatiekennis helpen we onze opdrachtgever optimaal gebruik te maken van het systeem en vooruit te kijken naar de mogelijkheden in de toekomst.

Organisatorische context en cultuur:
Wij zijn SSC-ICT, het Shared Service Centrum ICT van en voor het rijk, onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. We zijn een van de grootste fullservice ICT-dienstverleners binnen het rijk en servicen de gehele rijksdienst met onder meer rijksbrede IT-services. Ons shared service centrum ondersteunt meer dan 50.000 werkplekken en mobiele devices in Nederland en op 160 ambassadeposten over de gehele wereld. Daarnaast beheren en ontwikkelen we ruim 1000 applicaties, verzorgen housing en hosting in het state of the art overheidsdatacenter (ODC), bieden IT-diensten met extra hoge beveiligingsniveaus en voeren jaarlijks zo’n 260 ICT-projecten uit, waaronder internationale evenementen als het EU-voorzitterschap. Zo zorgen we dat ambtenaren hun belangrijke werk in dienst van de samenleving altijd, overal en veilig kunnen doen.

Eisen en wensen voor de functie

Harde eisen:

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of hoger;
  • Meer dan 4 jaar ervaring met (bij voorkeur technisch) applicatiebeheer ERP, Oracle EBS;
  • Meer dan 2 jaar ervaring met coordinatie IT-audits aan de zijde van het beheer (dat wordt geaudit);
  • Prince 2 foundation en practitioner;
  • Voldoende technische kennis om met architecten in de organisatie te kunnen sparren en mee te denken.

Wensen:

  • Kennis van en affininteit met technische architectuur;
  • Kwaliteitsmanagement;
  • Kennis over het toepassen van de BIO.

Competenties:

  • Communicatief;
  • Aansturen en laten opvolgen opdrachten. Aantoonbare ervaring.

Aanvullende informatie

Opmaak cv: in het Nederlands, in Word en maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2020-05-27 07:37:37

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

‘Ik kan ze aanbevelen als aangename en zeer correcte recruiters’

Eric Reitmaier – Support engineer Mobile Viewpoint

‘Jullie laten zien wat de meerwaarde van een bureau kan zijn’

Kandidaat voor de functie Senior Migratie Manager bij de overheid 

‘Altijd een snel en duidelijk antwoord op mijn vragen’

Jan Versluijs, HR professional

‘Nog nooit zo’n gedegen voorbereiding doorlopen’

Kandidaat voor de functie Senior Ketenbeheerder bij de overheid 

‘Fijne werkgever met oog voor de medewerker’

Bianca Ashruf (Logius)

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden