Informatieanalist | Den Haag

Werkniveau:
Senior
Standplaats:

Den Haag
Aanvraagnummer:
2802
Startdatum:
16-01-2019
Verwachte einddatum:
28-06-2019
Aantal uur per week:
32
Uurtarief:
n.o.t.k.
Sluitingsdatum aanvraag:
10-12-2018 09:00
Contactpersoon Quest4:
Winhold Bartelink
Telefoonnummer:
06 – 46 12 98 22

Functie omschrijving

Wij zijn voor de Autoriteit Consument & Markt (ACM) op zoek naar een Informatieanalist voor 32 uur in de week. 

De opdracht heeft betrekking op het lopende project Spamklacht waarvoor nu een vernieuwde inhuur plaatsvindt voor een Informatieanalist. Spamklacht is onderdeel van de website acm.nl. Op de website kunnen burgers en bedrijven dmv een webformulier een melding maken over ontvangen spam berichten.

De ACM doet onderzoek naar deze klachten, onder meer op het gebied van oneerlijke handelspraktijken. De ACM wil de mogelijkheden om dit onderzoek te kunnen doen uitbreiden en er is inmiddels een functioneel ontwerp gemaakt voor een nieuwe informatievoorziening. Deze applicatie wordt inhouse ontwikkeld obv Microsoft .NET en is deels al in productie (Fase 1: frontend en gegevensverwerker) en voor een groot deel in ontwikkeling (Fase 2: analyse functionaliteit). Voor Fase 2 is ACM op zoek naar een Informatieanalist.

De werkzaamheden van de Informatieanalist bestaan uit:-

 • Het samen met de Ontwikkelaar vertalen van het bestaande Functioneel ontwerp en logische gegevensmodel naar een technisch model op basis waarvan de gewenste functionaliteiten worden ontwikkeld in ASP.NET door de Ontwikkelaar;
 • Het opzetten en uitvoeren van voorstellen dmv iteratieve applicatie ontwikkeling obv de huidige ASP.NET omgeving;
 • Ondersteuning bieden bij het technisch en functioneel testen van de applicatie;
 • Ondersteuning bij het opstellen van een gebruikershandleiding en werkinstructies.De Informatieanalist rapporteert aan de projectleider, waarmee hij/zij regelmatig afstemming heeft over de voortgang en uitvoering van de opdracht. Hij/zij werkt nauw samen met medewerkers uit verschillende teams van ACM. Gevoel voor verhoudingen en relaties binnen een overheidsorganisatie is daardoor vereist. Kennis van de ACM bedrijfsprocessen is een grote pré bij deze opdracht.

Achtergrond opdracht:

Dit project betreft de ontwikkeling van een backend systeem dat de inhoud van het ingevulde webformulier kan ontvangen en waarin de verwerking en analyse van de gegevens kan plaatsvinden. Hiermee wordt bepaald of er voldoende aanleiding bestaat om nader onderzoek uit te voeren. Dit proces wordt op dit moment ondersteund door een verouderde informatievoorziening. ACM heeft een ontwerp gemaakt voor een vernieuwde en verbeterde informatievoorziening. Deze applicatie is deels al in productie (Fase 1: frontend systeem en gegevensverwerker) en voor een groot deel in ontwikkeling (Fase 2: analyse functionaliteit in backend systeem). Omdat een nauwe samenwerking tussen de Ontwikkelaar en de Informatieanalist vereist is voor het opleveren van de voorgestelde oplossing, is de inzet van een Informatieanalist gedurende de resterende looptijd van het project noodzakelijk. Een medewerker mag maximaal 24 maanden op inhuurbasis bij ACM werkzaam zijn, kandidaten die al eerder een opdracht hebben gedaan bij ACM worden ook beoordeeld op dit criterium.

 

 

Functie eisen

 • Afgeronde HBO niveau opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met het opstellen en het kunnen interpreteren van een Functioneel ontwerp en een logisch gegevensmodel (KO);
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met Agile methodieken (Scrum) (KO);
 • Kennis van Microsoft SQL en ASP.NET om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving;
 • Je hebt kennis van informatiemanagement; Business Information Management Foundation;
 • Je hebt kennis van Service level management, ITIL Foundation;
 • Je hebt kennis van applicatiebeheer, ASL Foundation;

Wensen:

 • analytisch, oplossingsgericht, organisatie sensitief, Agile/Scrum.

Aanvullende informatie

Opmaak cv

 • In het Nederlands;
 • In word;
 • Maximaal 5 pagina’s.

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Winhold Bartelink bereikbaar op het nummer: 06 – 46 12 98 22. Als je geïnteresseerd bent in de functie nodigen wij je van harte uit een aanbieding te verzorgen via het aanbiedingsformulier.

Geplaatst op 2018-12-06 21:04:41

Opdracht delen

Past de opdracht (nu even) niet bij je, maar ken je iemand die er geknipt voor is? Deel hem gerust! 👌Solliciteer nu


Aanmelden voor functie
Maximale uploadgrootte: 5MB
Status : Gesloten

Ontvang opdrachten in je mailbox

Job Alert maken

Meld je aan voor onze talentpool

CV aanbieden